Πιτίνο: Πήγα να φάω κάτι, με είδε φίλος του Ολυμπιακού και... άλλαξα τραπέζι!

Πιτίνο: Πήγα να φάω κάτι, με είδε φίλος του Ολυμπιακού και... άλλαξα τραπέζι!

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε τη σύγκριση μεταξύ των ματς Κεντάκι-Λούιβιλ και του ελληνικού ντέρμπι, τονίζοντας πως οι μάχες των δύο ομάδων στο ΝCAA είναι παιχνίδια... εκκλησίων σε σχέση με τη μονομαχία των αιωνίων

rick_pitino_main
Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό (4/1, 21:00).

Για τα ματς Κεντάκι-Λούιβιλ και το ντέρμπι «αιωνίων»: «Ο GM των Γκρίζλις, που υπέγραψα στους Σέλτικς, μου είπε πως το ματς Κεντάκι-Λούιβιλ είναι σαν ματς μεταξύ εκκλησιών, σε σχέση με αυτό το ντέρμπι εδώ».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του: «Είπα στους παίκτες πως για να νικήσουμε εκτός έδρας, θα πρέπει να είμαστε 8-10 πόντους καλύτεροι. Αν δεν γίνει αυτό, θα πάει στο τελευταίο σουτ ή θα έχει ο αντίπαλος τον έλεγχο. Χρειάζεται να παίζεις εξαιρετικά εκτός έδρας για να νικάς σε οποιοδήποτε επίπεδο».

Για τη διαφορά στο επίπεδο της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος: «Η Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κοντά. Στην Euroleague υπάρχουν μεγαλύτερα ρόστερ. Στο προηγούμενο ματς, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε στην Ελλάδα, όμως φτάσαμε στη νίκη».

Κλείσιμο
Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού: «Δεν θα σας τις πω».

Για τον κόσμο: «Έχω τρελαθεί με τον κόσμο εδώ. Πήγα να φάω κάτι, με είδε ένας φίλος του Ολυμπιακού και με ρώτησε αν είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Άλλαξα τραπέζι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης