Σόλσκιερ: Θέλω οι παίκτες της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ να ξαναγίνουν παιδιά

Σόλσκιερ: Θέλω οι παίκτες της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ να ξαναγίνουν παιδιά

Ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι είχε και κουβέντα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενόψει της «αποστολής» που ανέλαβε

solskier-new-1
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που επέστρεψε στον σύλλογο του Μάντσεστερ μια 8ετία έπειτα από το φινάλε ενός δεσμού που κράτησε περισσότερα από 13 χρόνια, μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους με την ιδιότητα του νέου υπηρεσιακού τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» και είπε:

«Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για να πω το “ναι” και να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ. Όπως το έκανα και ως παίκτης, έτσι και τώρα δεν χρειάστηκα χρόνο για να σκεφτώ. Είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θέλω οι ποδοσφαιριστές να παίζουν με θάρρος, να εκφράζονται στο γήπεδο, να παίρνουν ρίσκα... Θέλω να ξαναγίνουν παιδιά και ν' απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Είναι χαρούμενοι κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος, όπως κάθε άνθρωπος που συναντά ένα νέο περιβάλλον κάθε φορά.

Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω για λίγους μήνες μέχρι να βρεθεί ο επόμενος κανονικός προπονητής. Θα ήταν εξαιρετικό να παραμείνω και μετά, αλλά δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή... Έχω κάνει κι εγώ λάθη στην καριέρα μου, εκείνη η θητεία στην Κάρντιφ ήταν τεράστιο βήμα για εμένα, αλλά πάντα από τα λάθη μαθαίνεις και θέλω να πιστεύω ότι έχω μάθει πολλά».

Ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Κάρντιφ, στην οποία βρέθηκε ως κόουτς το 2014 αλλά δεν κατάφερε ν' αποτρέψει τον υποβιβασμό, ο Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως: «Κανείς δεν έχει μείνει περισσότερο από εμένα στον πάγκο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα μιλήσω με όλους εκείνους που θα βρίσκονται στον πάγκο στο πρώτο μου παιχνίδι εδώ. Θέλω να καταλάβουν όλοι ότι αποτελούν ενεργά μέλη της ομάδας και ότι πρέπει να παραμένουν έτοιμοι».

Όσο για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σχολίασε ότι: «Με έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό στην καριέρα μου και ήδη έχω μιλήσει μαζί του. Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος για να πάρεις συμβουλές...».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης, ο 45χρονος τεχνικός έδωσε κανονικά το «παρών» στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Γιουνάιτεντ, μίλησε στους υπαλλήλους του κλαμπ και τις οικογένειές τους και καταχειροκροτήθηκε... Πέρυσι, την ίδια εποχή, ο Μουρίνιο είχε επιλέξει να μην παραβρεθεί στη γιορτή της ομάδας...

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης