Κακός ο Αντετοκούνμπο, ήττα για τους Μπακς κόντρα στους Πέισερς

Κακός ο Αντετοκούνμπο, ήττα για τους Μπακς κόντρα στους Πέισερς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό παρότι... διπλός, οι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Πέισερς και ηττήθηκαν με 113-97.

foto-milan
Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας των Πέισερς με τους Μπακς. Και δεν ήταν γιατί με τον Αντετοκούνμπο να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό έχοντας 12 πόντους με λίγες προσπάθειες, αλλά και 10 ριμπάουντ, τα... ελάφια ηττήθηκαν με 113-97.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με το καλημέρα πήραν διαφορά 10 πόντων που κράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα (μία φορά ή έστω δύο έπεσε κάτω από διψήφιο αριθμό) και στο τέλος την μεγάλωσαν κιόλας. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να μπουν στο ματς και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Με τη νίκη αυτή οι Πέισερς έφτασαν στο 18-10 και βρίσκονται μια νίκη πίσω από τους αντιπάλους τους που έπεσαν στο 18-9. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ που πέτυχε 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τέρνερ με 23 και Μπογκντάνοβιτς με 16. Για τους ηττημένους ο Μπλέντσο είχε 26 και ο Λόπες 15, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ όπως αναφέραμε είχε 12 πόντους με μόλις 7 προσπάθειες εντός παιδιάς, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 7 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης