Ανιγκό: «Δεν κατάλαβα γιατί έφυγα από τον Πανιώνιο, ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο»

Ανιγκό: «Δεν κατάλαβα γιατί έφυγα από τον Πανιώνιο, ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο»

Ο Ζοσέ Ανιγκό αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο με ανάρτηση στο Facebook, όπου εκφράζει την απορία του για τη διακοπή της συνεργασίας με τους Νεοσμυρνιώτες

4575961
Οι «κυανέρυθροι» πήραν την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Ανιγκό, μετά την ήττα στη Λάρισα από την ΑΕΛ για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Μέσω Facebook ο μέχρι πρότινος προπονητής του συλλόγου άφησε αιχμές για την απομάκρυνσή του, αναφερόμενος σε όσα θεωρεί πως κατάφερε στην Πλατεία και στο τέλος ευχαρίστησε παίκτες και οπαδούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γάλλος τεχνικός σε ελληνικά και αγγλικά στο προφίλ του:
«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, συμβαίνουν πράγματα χωρίς καμία προειδοποίηση ή λογική εξήγηση. Το ποδόσφαιρο υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία 45 χρόνια και θα είναι πάντα κομμάτι του «παλμού» μου. Ωστόσο μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις, σκοπεύω να επιστρέψω στο σπίτι μου και στην αγαπημένη μου οικογένεια και θα πάρω όλο τον απαραίτητο χρόνο για να ανασυγκροτηθώ και να προγραμματίσω τα επόμενα βήματά μου.

Από τον Ιούνιο του 2018 όταν και ανέλαβα προπονητής στον Πανιώνιο, αφοσιώθηκα και εργάστηκα σκληρά μαζί με τον βοηθό μου κ. Bernard Rodriguez στη δημιουργία μιας συμπαγής ομάδας, αποτελεσματικών και ψυχωμένων παικτών. Κάναμε καθημερινά δυνατές προπονήσεις και παλεύαμε σκληρά σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για τον Σύλλογο. Αποτελέσματα και βαθμούς που εξασφαλίζουν όχι μόνο την πορεία της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, αλλά την τοποθετούν κοντά στις πέντε πρώτες ομάδες της φετινής έως τώρα κατάταξης και μόλις 3 βαθμούς πίσω από την ομάδα που κέρδισε το περσινό Πρωτάθλημα.

Ως προπονητής μου ανατέθηκε μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνω και όπως πάντα στη ζωή μου ήμουν αποφασισμένος να δώσω τα πάντα. Δυστυχώς για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω, δεν μου επέτρεψαν να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα.

Κλείσιμο
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους ΠΑΙΚΤΕΣ της ομάδας για τη δέσμευση και την αφοσίωσή τους αυτούς τους 6 μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ της ομάδας για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό τους σε κάθε αγώνα που δώσαμε μαζί. Σας εύχομαι καλή τύχη και επιτυχίες στο μέλλον!

Με εκτίμηση,
José Anigo».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης