Champ[ions League: Πόρτο - Σάλκε 3-1

Champ[ions League: Πόρτο - Σάλκε 3-1

Σούπερ η Πόρτο, επικράτησε 3-1 της Σάλκε στο Ντραγκάο και κατέκτησε την 1η θέση του 4ου ομίλου. Πρόκριση και για τους Γερμανούς.

porto1
Η Πόρτο συνεχίζει το... πάρτι της στον 4ο όμιλο και μια στροφή πριν το τέλος κατέκτησε την πρωτιά. Οι «Δράκοι» επικράτησαν εύκολα 3-1 της Σάλκε, ωστόσο χέρι - χέρι με τους Γερμανούς θα βρεθούν στην επόμενη φάση του Champions League. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους Πορτογάλους, αυτή τη φορά με 3-1. Ολα ήταν θέμα... τριών λεπτών για τους γηπεδούχους, αφού στο 52' ο Μιλιτάο πέτυχε το 1-0 και στο 55' ο Κορόνα σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μπενταλέμπ με πέναλτι στο 89', αλλά στις καθυστερήσεις ο Μαρεγκά πέτυχε το τρίτο γκολ για την Πόρτο.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Τέγιες, Φελίπερ, Μιλιτάο, Ερέρα (85' Ερνάνι), Περέιρα, Τόρες, Μπραχίμι (74' Αντριαν), Κορόνα (79' Οταβίνιο), Μαρεγκά

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φάρμαν, Νάλντο, Νάστασιτς, Σταμπουλί (71' Ρούμπι), Μεντίλ, Καλιγκιούρι (63' Σεπφ), Κονοπολιάνκα, Μασκαρελ, Μπενταλέμπ, Ντι Σάντο, Σκρζίμπσκι (46' Χαρίτ)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης