Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τον Ελληνοαυστραλό εξτρέμ Παναγιώτη Αρμενάκα!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τον Ελληνοαυστραλό εξτρέμ Παναγιώτη Αρμενάκα!

Ο 20χρονος Παναγιώτης Αρμενάκας, θα προπονείται από σήμερα στο Κορωπί και αν πείσει θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ελεύθερος

arme
Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για κάθε αξιόλογο Έλληνα ποδοσφαιριστή Κ23 και ο Πάνος Αρμενάκας είναι μία από τις περιπτώσεις που εξέταζαν στο «τριφύλλι». Ο 20χρονος εξτρέμ που έκανε προπονήσεις το τελευταίο τρίμηνο με την Γουέστ Χαμ, δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τα «σφυριά» και από σήμερα θα δοκιμάζεται στο Κορωπί από τον Παναθηναϊκό. Είναι ελεύθερος εδώ και τρεις μήνες από την Ουντινέζε, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και αν πείσει για την αγωνιστική του αξία θα αποκτηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Έχει αγωνιστεί στην Κ17 της Ελλάδας ενώ τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές τις έχει με την Εθνική Ελπίδων της Αυστραλίας!

Wonderkid, Ουντινέζε και τώρα Παναθηναϊκός!
Ο Πάνος Αρμενάκας πριν καν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας του είχε κατορθώσει να απασχολήσει με τα κατορθώματα του δημοσιογραφικούς οργανισμούς, όπως οι "Τimes" του Λονδίνου, η "Daily Telegraph" και το δίκτυο "ITV".

Τον αποκάλεσαν «wonder-kid» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναγκάζοντας τους σκάουτερ που τον παρακολουθούσαν να παραμιλούν με τις ικανότητες του. Ο «Παναλντίνιο», ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα από τους υπόλοιπους συνομήλικους του κάνοντας απίστευτα πράγματα με την μπάλα.
Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Τζίμης Πατίκας ήταν εκείνος που ανέλαβε την ποδοσφαιρική εκπαίδευση του σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Ο Αρμενάκας προσκλήθηκε στις ακαδημίες των Άγιαξ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μπλάκμπερν, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Μίλαν.

Επίσης πέρασε το κατώφλι της Μασία σε ηλικία μόλις 6 ετών. Παρέμεινε για τρεις εβδομάδες της Μπαρτσελόνα ως μέλος της U-8 ομάδας, ενώ για τρία χρόνια βρέθηκε στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Μίλαν. Με τους "ροσονέρι" πήρε μέρος σε αρκετά τουρνουά. Μάλιστα στο Μουντιαλίτο της Πορτογαλίας το 2010 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ!

Τον Νοέμβριο του 2012, μετακόμισε οικογενειακώς στην Αγγλία και εντάχθηκε στην ακαδημία της Γουότφορντ, η οποία ανήκει στην οικογένεια του Τζιαμπάολο Πότσο, που έχει στην ιδιοκτησία της και τις Ουντινέζε και Γρανάδα.

Προτού κλείσει τα 16 του χρόνια μεταπήδησε στην Ουντινέζε. Στον σύλλογο του Φρίουλι υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ εντάχθηκε στην ομάδα primavera U-19 της Ουντινέζε. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ιταλική ομάδα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης