Super League: Δείτε όλα τα γκολ της αγωνιστικής

Super League: Δείτε όλα τα γκολ της αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά παρέμεινε πρώτος - H AEK των τριών δοκαριών, δέχτηκε 2 γκολ στο φινάλε και ο εκπληκτικός Ατρόμητος διεκδικεί πρωτάθλημα -
Επληκτικός ο Μασούρας στο Ξάνθη-Πανιώνιος, πρώτη νίκη μετά από τέσσερα μάτς για τη Λάρισα

4617996
Στο τρομερό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με την γκολάρα του Κάτσε, αλλά ο Ολυμπιακός άσκησε τεράστια πίεση, είχε δοκάρι με τον Σισέ, ο οποίος στο 95' ισοφάρισε σε 1-1! - Εκπληκτικές επεμβάσεις του Κότσαρη, που πήρε την θέση του τραυματία Διούδη. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, οι μόνοι κερδισμένοι ήταν ο ΠΑΟΚ, που αύξησε τη διαφορά του από τους βασικούς διώκτες του, Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά και ο Ατρόμητος, ο οποίος με τη νίκη επί της ΑΕΚ εξελίσσεται σε βασικό διεκδικητή του πρωταθλήματος κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες σε ένα... περίεργο ματς. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 63' με αυτογκόλ του Μαρινάκη και στο 66' ο Τσούμπα Ακπόμ πέτυχε το 2-0 και φάνηκε να καθαρίζει το ματς. Στο 71' όμως ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1 με τον Καμαρά και φόρτωσε άγχος τον Δικέφαλο χωρίς όμως να απειλήσει με ισοφάριση.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις


ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-2
Κλείσιμο
H AEK των τριών δοκαριών (!!!), δέχτηκε 2 γκολ στο φινάλε και ο εκπληκτικός Ατρόμητος πάτησε ξανά κορυφή αφού πέρασε νικητής (0-2) από το ΟΑΚΑ, ψαλιδίζοντας πολλές από τις ελπίδες της Ένωσης για τίτλο! Το ματς ήταν δύσκολο και κρίσιμο για την ΑΕΚ. Εγινε ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που έπρεπε να παίξει χωρίς τη βοήθεια των οπαδών της και στη διάρκεια του φάνηκε ότι ήταν και... καταραμένο αφού η μπάλα πήγαινε μόνο στο δοκάρι. Τρεις φορές κατέληξε εκεί σε προσπάθειες των Μάνταλου-Μπακάκη-Μπακασέτα και κάπως έτσι ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος στο ΟΑΚΑ και στο τέλος έφυγε και με τη νίκη -όπως και πέρυσι ξανά σε κεκλεισμένων των θυρών- από την κεφαλιά του Ρισβάνη! Και κάπως έτσι, η Ενωση φαίνεται πως βγαίνει από τη μάχη του τίτλου, στην οποία, θεωρητικά, παραμένουν δυνατά οι Περιστεριώτες.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-2: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις


Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κρίση ο Αστέρας Τρίπολης, που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας και συμπλήρωσε 6 αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-3-3). «Κερδισμένοι» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 7 ματς (2-5-0). Η ομάδα του Χάβου ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, ωστόσο έμεινε με 10 παίκτες στο 30’ λόγω αποβολής του Βάντερσον και εν συνεχεία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά άντεξε και «τσίμπησε» την ισοπαλία.



Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1
Για πρώτη φορά μετά τις 3 Σεπτεμβρίου και το εντός έδρας 1-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League οι Βοιωτοί πήραν νίκη στο πρωτάθλημα. Ένα καθοριστικό τρίποντο με το 2-1 στο γήπεδό τους επί του ΟΦΗ, με το οποίο φτάνουν τους 7 πόντους. Με σοβαρά λάθη η διαιτησία που κακώς μέτρησε το 2ο γκολ των Βοιωτών και έδωσε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ.

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1 Στιγμιότυπα | Super League 10η αγ. {10/11/2018}


Ξάνθη-Πανιώνιος 0-1
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα της Ξάνθης αναγκάζοντάς την στην δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα με ένα τέρμα του Γιώργου Μασούρα, φτάνοντας τους 15 βαθμούς ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην έκτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν στο κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Τσιλούλη, αυτός είδε ξεμαρκάριστο τον Μασούρα ο οποίος με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε όμορφα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του αγώνα.

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | HIGHLIGHTS 0-1 | 10/11/2018 | ΕΡΤ


Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη στη Super League, η καλύτερη φετινή ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας περισσότερες ευκαιρίες. Με τέσσερα ματς χωρίς νίκη, το τρίποντο για την ΑΕΛ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λάρισα ήταν... μονόδρομος, όπως μονόδρομος ήταν και για τους Ηπειρώτες οι οποίοι είχαν 5 παιχνίδια να πανηγυρίσουν τη νίκη. Μια νίκη που πήραν οι «βυσσινί» επικρατώντας με 2-0, σπάζοντας το δικό τους αρνητικό σερί και φτάνοντας τους 11 πόντους, με τους «κυανόλευκους» να συνεχίζουν το δικό τους κάκιστο σερί έχοντας 5 ήττες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια, μένοντας στους 7 βαθμούς.

10η ΑΕΛ-Πας Γιάννινα 2-0 2018-19 Novasports highlights
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης