Μαρτίνς: «Kανείς μας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό!»

Μαρτίνς: «Kανείς μας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές απέναντι στη Ντουντελάνζ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς του Europa League

4611241
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Ντουντελάνζ για:

Το εάν θα είναι ένα ματς που θα θυμίζει κλειστές άμυνες ομάδων ελληνικού πρωταθλήματος: Καλησπέρα σε όλους. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Περιμένουμε τη Ντουντελάνζ πριν από 2 εβδομάδες. Παίζει χαμηλά την γραμμή της άμυνας αλλά θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις μεταβιβάσεις. Δυσκόλεψε εμάς, την Μίλαν και την Μπέτις. Δεν περιμένουμε ένα πολύ ανοιχτό ματς αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με προσοχή. Περιμένουμε όπως την είδαμε πριν από 2 εβδομάδες.

Την σημασία μίας 2ης νίκης και που θα κριθεί η πρόκριση: Είναι ένα σημαντικό ματς και θα είναι ένα σημαντικό βήμα η νίκη. Δεν θα είναι καθοριστικό όμως γιατί έχουμε από πάνω τις Μίλαν και Μπέτις που θα παίξουμε μαζί τους. Η πρόκριση θα κριθεί με Μίλαν στην τελευταία αγωνιστική.

Το ροτέισον και το ματς με Μίλαν και Μπέτις: Θα δούμε κάποιες αλλαγές. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο να τις δείτε. Για το άλλο ματς δεν θα το κοιτάξουμε. Θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του κόσμου μας. Ότι και να γίνει με την Μίλαν και την Μπέτις εάν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν πάρουμε τους βαθμούς δεν θα έχει σημασία.

Τον Χασάν: Είναι όλοι διαθέσιμοι εκτός από τον Γκερέρο. Όλοι είναι έτοιμοι και ο Βούκοβιτς με τον Ομάρ ήταν και σας το λέμε επειδή υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες. Και ο Χασάν είναι έτοιμος. Θα τις δούμε αύριο τις αλλαγές.

Το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και το εάν το σκέφτονται από τώρα στον σύλλογο: Όχι δεν υπάρχει κανένας που να σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και θέλουμε να τον εκπροσωπήσουμε επάξια. Είναι ένας αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Να είστε σίγουροι για αυτό. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος από το πως ανταποκρίνονται οι παίκτες. Και από Ομάρ και Βούκοβιτς που ήθελαν μία ειδική διαχείριση. Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το ματς αυτό.

Εκ μέρους των παικτών ο Μπουχαλάκης είπε για:

Το πως πρέπει να μπουν οι παίκτες: Πρέπει να μπούμε με πάθος και δύναμη όπως κάναμε στο προηγούμενο ματς. Η Ντουντελάνζ θέλει βαθμούς, τους πρώτους της εάν δεν κάνω λάθος. Από εμάς θα εξαρτηθεί πόσο σοβαροί θα είμαστε και το πόσο θα κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας.

Την σημασία του ματς και το ντέρμπι: Το τελευταίο σερί των αγώνων έχει λειτουργήσει θετικά. Αύριο είναι το σημαντικό ματς όπως λέει ο προπονητής. Εάν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε με την ίδια αυτοπεποίθηση στο επόμενο ματς. Πάνω απ' όλα αύριο είναι πιο σημαντικό. Μπορεί η Ντούντελανζ να μην έχει το όνομα αλλά θέλει προσοχή. Να κερδίσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Τον ανταγωνισμό στην θέση του: Από την αρχή το ξέραμε αυτό. Ότι θα υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο καθένας προσπαθεί να δίνει το καλύτερο και από εκεί και πέρα ο προπονητής να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος και πιο ικανός να παίξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης