Ο Άρης γκρέμισε το κάστρο, επεισόδια στην Τούμπα...

Ο Άρης γκρέμισε το κάστρο, επεισόδια στην Τούμπα...

Καλύτερος ο Άρης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέδρασε δίκαια με το "διπλό" -ύστερα από 12 χρόνια- από το καμίνι της Τούμπας, επικρατώντας στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 1-0. Επεισόδια μετά το ματς...

Ο Άρης γκρέμισε το κάστρο, επεισόδια στην Τούμπα...
Καλύτερος ο Άρης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέδρασε δίκαια με το "διπλό" -ύστερα από 12 χρόνια- από το καμίνι της Τούμπας, επικρατώντας στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 1-0. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό μέχρι το 60΄, αλλά από εκεί κι ύστερα οι "κίτρινοι" το έλεξξαν απόλυτα και έφτασαν με το σπαθί τους στο θρίαμβο.

Το
γκολ:
Κλείσιμο

76΄:
Δυνατό φάουλ του Κόκε, ασταθής απόκρουση του Κρέσιτς, ο Χαβίτο με σουτ από κοντά γράφει το 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 76΄ Χαβίτο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθήνας).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+2΄ Τσιρίλο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23' Τσιρίλο, 38' Μουσλίμοβιτς, 53' Βιτόλο - 6' Μίσελ, 45'+1 Ρουίς.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο (70' Ελ Ζαρ), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (75' Παπάζογλου).

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (65' Κάλβο), Ρουίς (56' Κόκε), Τσέζαρεκ.

Επεισόδια

Λίγο μετά τη λήξη, περίπου 1.500 άτομα φώναζαν υβριστικά συνθήματα, αναγκάζοντας την αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί να κάνει χρήση χημικών, η οποία προκάλεσε δυσφορία στον Παύλο Δερμιτζάκη και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Το γκολ του Χαβίτο στο 77’, το οποίο έδωσε το τρίποντο στους «κίτρινους» στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, έβγαλε τους οπαδούς των γηπεδούχων στο να στήσουν λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα και να φωνάζουν συνθήματα όπως το «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπου...α!» Ακολούθησε πετροπόλεμος και βόμβες μολότοφ από τους συγκεντρωμένους οπαδούς με τους αστυνομικούς να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών. 

Λίγη ώρα αργότερα περίπου 500 άτομα κυνήγησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος έσπευσε για προστασία πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης