ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Υπάρχουν 1-2 ερωτηματικά για το βασικό σχήμα που θα παραταχθεί από την ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι

aeks
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με τον (γηπεδούχο) Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει κάνει δοκιμή ενδεκάδας και φαίνεται πως 1-2 θέσεις είναι ανοιχτές.

Σίγουροι για την ενδεκάδα είναι ο Μπάρκας στο τέρμα, ο Χουλτ στο αριστερό και ο Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσιγκρίνσκι στόπερ, οι Σιμόες-Γαλανόπουλος στον άξονα και το δίδυμο Λιβάγια-Πόνσε στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα ερωτηματικά. Η χρησιμοποίηση των Οικονόμου και Λαμπρόπουλου στο Κύπελλο θα μπορούσε να θεωρηθεί ένδειξη ότι δεν θα παίξουν αύριο, αλλά δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα προτιμηθεί ο Τσόσιτς δίπλα από τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας. Όσον αφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Λούκας Μπογέ είναι δύσκολο να μείνει εκτός ενδεκάδας μετά τη μεγάλη εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Άρη. Από την άλλη, υπάρχει στην ίδια θέση η επιλογή του Μάνταλου, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως δεξιός μεσοεπιθετικός. Ο Γκάλο έχει ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του δεξιού εξτρέμ έχοντας και το επιπλέον ατού των καλών στημένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης