Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνουν την «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής στην Α1

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνουν την «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής στην Α1

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη (17:00, ΕΡΤ2) και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο (17:30, Cosmotesport4)

tahansis-aspanouli-1
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00, ΕΡΤ2) σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν συνέχεια στην αντίδραση τους, μετά την ευρωπαϊκή τους νίκη και θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει για τα καλά την ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη κόντρα στην Μακάμπι και λίγο πριν το πολύ δύσκολο ταξίδι στην Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ, θέλει να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση και να πάρει ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα, που θα φέρει ηρεμία για την συνέχεια.

Ο έτερος «αιώνιος» φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο (17:30, Cosmotesport4). Ο Παναθηναϊκός θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ζαλγκίρις και να επικεντρωθεί στις επόμενες υποχρεώσεις του. Υποδέχεται στο «σπίτι» του το Ρέθυμνο, που μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να προσπαθήσει να αντιδράσει, αφού μετρά τρεις ήττες μέχρι τώρα στην Basket League.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης