“LG Αθλητές του Αύριο”: Μεγάλος διαγωνισμός 20 υποτροφιών μπάσκετ στο Eurohoops Dome!

“LG Αθλητές του Αύριο”: Μεγάλος διαγωνισμός 20 υποτροφιών μπάσκετ στο Eurohoops Dome!

Μάθετε για το μεγάλο διαγωνισμό της LG, που προσφέρει πλήρεις υποτροφίες σε 20 τυχερούς νεαρούς αθλητές για να προπονούνται στην Ακαδημία του Eurohoops από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2019!

9f313ed2-lg-Αθλητες-του-Αυριο-skills-and-drills-contest
Πώς θα σας φαινόταν να προπονηθείτε δωρεάν στα υπερσύγχρονα παρκέ του Eurohoops Dome δίπλα στο κορυφαίο προπονητικό team της Eurohoops Academy με τεχνικούς διευθυντές, τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη;

Η LG Electronics (LG), εταιρεία κολοσσός στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας και επίσημος χορηγός τεχνολογίας του Eurohoops Dome, διεξάγει ένα μεγάλο διαγωνισμό στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, μέσω του οποίου θα δώσει την ευκαιρία σε 20 τυχερούς αθλητές να διεκδικήσουν πλήρεις υποτροφίες για να προπονούνται στην Ακαδημία Eurohoops, από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019.

Συγκεκριμένα, από τις 19/10/2018 μέχρι τις 29/10/2018 ο διαγωνισμός ‘LG SKILLS & DRILLS’, προσκαλεί τους επόμενους ‘LG Αθλητές του Αύριο’, που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως και το 2009, να δηλώσουν συμμετοχή στο: https://www.lg.com/gr/lgskillsanddrills/index.html.

Οι συμμετέχοντες θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά (tryouts) που θα πραγματοποιηθούν στο Eurohoops Dome, όπου θα διεκδικήσουν 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ η οποία θα προπονείται στην Ακαδημία Eurohoops, από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG, δήλωσε σχετικά: «Στην LG στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά αθλητών και με το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ θέλουμε να ενθαρρύνουμε ταλαντούχα παιδιά και εφήβους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία με το ΕUROHOOPS DOME καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και φιλοξενεί την κορυφαία ακαδημία μπάσκετ Eurohoops Academy».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Τεχνικών Διευθυντών της Eurohoops Academy, επισημαίνει: «Στόχος του ΕUROHOOPS DOME είναι να προσφέρει έναν χώρο για τους λάτρεις του μπάσκετ όπου δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος θα δίνουν καθημερινά το “παρών” απολαμβάνοντας μπασκετικές στιγμές. Οι στόχοι μας ακολουθούν το όραμα της LG και του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’ να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στους νέους που αγαπούν το μπάσκετ και να τους δώσουμε την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους κορυφαίους προπονητές της Ακαδημίας μας. Είναι μεγάλη μας τιμή η συνεργασία με την LG και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την κα Τζώρτζια Σταυροπούλου για την εμπιστοσύνη της στον οργανισμό μας».

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης