Ολυμπιακός: Το + 21 καλύτερη εκτός έδρας πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα!

Ολυμπιακός: Το + 21 καλύτερη εκτός έδρας πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε ο φετινός ο Ολυμπιακός, αν μη το άλλο, δείχνει ικανός να πραγματοποιήσει μια πορεία που θα τον φέρει ως το τέλος της διαδρομής στην Ευρωλίγκα.

a9e22012-pr-625x375
Στην Ρωσία οι “ερυθρόλευκοι” όχι μόνο ξεκίνησαν με το “δεξί” τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση για την σεζόν 2018-2019, αλλά πέτυχαν και την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους, όσον αφορά τις πρεμιέρες τους στον θεσμό!

Το +21 απέναντι στην Χίμκι (87-66) αν και ακόμα βρισκόμαστε στην αφετηρία της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έδειξε πως οι Πειραιώτες με τον Ντέιβιντ Μπλατ πλέον στην άκρη του πάγκου τους είναι ικανοί να φτάσουν πολύ μακριά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και μάλιστα παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ. Άλλωστε το πέτυχαν σε μια έδρα που μέχρι χθες (12/10) είχαν μόνο μια νίκη και τρεις ήττες στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις τους. Αν υπολογίσουμε και το εύρος τους (ήττες με 32, 28 και 13 πόντους) καταλαβαίνει κάποιος πως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την εμφατική τους επικράτηση με αντίπαλο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης