Αισιόδοξος για νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ουζουνίδης

Αισιόδοξος για νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ουζουνίδης

«Αν παίξουμε όπως με τη Μπενφίκα, θα κερδίσουμε» είπε στους παίχτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης

ouzou-aek-ne
Το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά την χαμένη ευκαιρία για νίκη στο παιχνίδι με την Μπενφίκα επιχείρησε να τονώσει στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε να μην βλέπει απογοητευμένους παίκτες και έστρεψε την προσοχή όλων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κάνατε τεράστια προσπάθεια και πήγατε να γυρίσετε ένα ματς του Champions League, απέναντι στην Μπενφίκα και από 0-2. Δεν γίνεται κάθε μέρα αυτό. Αξίζουν μπράβο σε όλους σας. Είμαι περήφανος για εσάς. Τώρα ψηλά το κεφάλι για να συνεχίσουμε», φέρεται να είπε αρχικά ο Εβρίτης προπονητής και πρόσθεσε

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς, όμως αυτό οφείλεται και στα δικά μας λάθη. Ήταν αδικαιολόγητο πώς μπήκαμε στο παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τόσο φτηνά λάθη. Δείξαμε όμως στη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε κι αν έχουμε την ίδια εικόνα και την Κυριακή, τότε εμείς θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης