Champions League: Σ-έξι η Παρί, απόδραση για Σάλκε!

Champions League: Σ-έξι η Παρί, απόδραση για Σάλκε!

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα το σκορ ήταν 4-0 - Στο φινάλε το κοντέρ σταμάτησε στα έξι με τον Μάριν να βάζει το γκολ της τιμής - Στο 88' η Σάλκε άλωσε την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας - Δείτε βίντεο από τις αναμετρήσεις του Champions League

Neymarrr
Ο Νεϊμάρ έκανε χατ τρικ με δύο αριστουργηματικές εκτελέσεις φάουλ, Καβάνι, Εμπαπέ, Ντι Μαρία έβαλαν από ένα κι η Παρί διέλυσε τον Αστέρα που βρήκε το γκολ της τιμής από τον πρώην ερυθρόλευκο Μάρκο Μάριν.

Στην Μόσχα η Λοκομοτίβ ήταν καλύτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν πέτυχε γκολ και το πλήρωσε στο 88' με την Σάλκε να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Παρί-Ερυθρός Αστέρας 6-1
Ο Βραζιλιάνος έκανε χατ τρικ (2 απ' ευθείας φάουλ), ποδιές, ασίστ, διάφορα ρεκόρ και οδήγησε τους Παριζιάνους στη δεύτερη μεγαλύτερη νίκη τους (6-1 τον Ερυθρό Αστέρα) στο Champions League.

Τον κατηγορούν ότι εξαφανίζεται στα μεγάλα ραντεβού. Σίγουρα όμως στα μικρότερα ματς ξέρει να βγάζει τρελά γούστα. Οπως έκανε τώρα ο Νεϊμάρ, με τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώνει τα κέφια του. Ο Βραζιλιάνος έκανε φοβερά πράγματα και οδήγησε την Παρί στο χορταστικό 6-1, στην κατά ένα γκολ δηλαδή μεγαλύτερη νίκη της στο Champions League.

Κλείσιμο
Ο Νεϊμάρ έστησε τη φιέστα, ξεκινώντας με απ' ευθείας φαουλάρα (20') και με τη μία τελείωμα (22'). Πλέον ο λογαριασμός μόνο θα αυξανόταν επικίνδυνα εις βάρος των Σέρβων. Στο 37' ήταν η σειρά του Καβάνι για το 3-0, έχοντας και λίγη τύχη στο σουτ του. Ετσι έφτασε τα 33 γκολ γκολ στο θεσμό, πιάνοντας στην 15η θέση τον Φερνάντο Μοριέντες.

Οι Παριζιάνοι σπατάλησαν τεράστιες ευκαιρίες και ειδικά ο Μπαπέ που πάλευε να βρει δίχτυα. Ο Μενιέ έστρωσε τέλεια με το εξωτερικό και ο Ντι Μαρία έγραψε το καρέ (41'), ενώ έφτασε και η στιγμή του Μπαπέ (70') σε πάρε βάλε του Μπερνάτ, από φάση που ξεκίνησε σούπερ ξανά ο Νεϊμάρ. Ο τελευταίος είχε ακόμα μία φαουλάρα (81'), πιάνοντας τον Κακά με 30 γκολ στην κορυφή των Βραζιλιάνων σκόρερ του Champions League.

Ο ίδιος βέβαια έφτασε τα πέντε γκολ-φάουλ στη διοργάνωση και κανείς από το 2012-'13 που εκείνος εμφανίστηκε στην Ευρώπη, δεν έχει τόσα. Λίγο νωρίτερα ο Μαρίν (74') είχε βάλει το γκολ της τιμής για τους Σέρβους που έζησαν άσχημο black out στην Πόλη του Φωτός.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα (76' Τσούπο-Μότινγκ), Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μενιέ, Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Μπαπέ (76' Κέρερ), Νεϊμάρ (82' Ντράξλερ), Καβάνι

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Μπόργιαν, Γιόβιτσιτς, Κρστιτς, Ντέγκενεκ, Μάριν, Κάουσιτς, Σίμιτς (46' Μπάμπιτς), Ρόντιτς, Στοΐκοβιτς, Μπεν Ναμπουάνε, Σάβιτς (46' Πάβκοβ, 73' Εμπεσίλιο).



Πηγή:www.gazzetta.gr


Λ
οκομοτίβ Μόσχας-Σάλκε 0-1
Με γκολ του ΜακΚένι στο 88' η Σάλκε πέρασε από τη Μόσχα, επικράτησε 1-0 της Λοκομοτίβ κι έβαλε βάσεις πρόκρισης.

Σε έναν ρευστό όμιλο, η Σάλκε έβαλε βάσεις πρόκρισης, αφού επικράτησε 1-0 στη Μόσχα της Λοκομοτίβ. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ωστόσο η ουσία ήταν των Γερμανών, με τον ΜακΚένι να... παγώνει τους Ρώσους στο 89'! Ετσι, η Σάλκε ρέφαρε μετά την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Πόρτο, αντίθετα η Λοκομοτίβ έμεινε χωρίς βαθμό. Οι Ρώσοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στη Σάλκε. Είχαν τον έλεγχο, αλλά και δυο καλές φάσεις, αλλά τόσο το σουτ του Μπαρίνοβ όσο και η προσπάθεια του Μιραντσούκ δε βρήκαν στόχο. Η Σάλκε ήταν καλύτερη στην επανάληψη, ο Τεντέσκο ρίσκαρε με τις αλλαγές των Μπενταλέμπ, Μπουργκστάλερ και δικαιώθηκε. Ο Κονοπλιάνκα είχε καλές στιγμές, αλλά τη λύση έδωσε ο ΜακΚένι στο 89' με υπέροχη κεφαλιά.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε - Ιγκνάτιεβ, Κβιρκβέλια, Χέβεντες, Ιντόβου – Μπάρινοβ, Κριχόβιακ – Αλ. Μιραντσούκ (83' Ζεμαλεντίνοβ), Αν. Μιραντσούκ (72' Ντενίσοβ), Φερνάντες – Εντερ
Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν – Καλιτζιούρι, Νάλντο, Σανέ, Μεντίλ – Ρούντι (55΄ Μπενταλέμπ), Μασκαρέλ (46' Σέρνταρ), ΜακΚένι – Κονοπλιάνκα, Εμπολό (72' Μπουργκστάλερ), Ουτ.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης