Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ξαφνική αλλαγή διαιτητή - Ο Φενταγί αντικαθιστά τον Σέρερ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ξαφνική αλλαγή διαιτητή - Ο Φενταγί αντικαθιστά τον Σέρερ

Ξαφνική αλλαγή διαιτητή για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, καθώς ο Ελβετός Σέρερ τραυματίστηκε και ο συμπατριώτης του Φενταγί παίρνει τη θέση του - Τι αναφέρει η ΕΠΟ

fedayi_san
Ο 36χρονος Σαν Φενταγί θα είναι ο... άρχοντας του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Σέρερ.

Ο Σαν Φενταγί (σ.σ. που έχει παίξει ματς ως τέταρτος με Σέρερ) έχει διευθύνει φέτος επτά ματς, έξι στην Ελβετία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 1ένα στα προκριματικά του Champions League. Είναι διεθνής από το 2011. Σε επίπεδο στατιστικών σε 20 διεθνή ματς του έχει βγάλει 72 κίτρινες, 37 σε γηπεδούχους και 35 σε φιλοξενούμενους και 3 κόκκινες σε φιλοξενούμενους. Έχει δώσει και 9 πέναλτι.

Ένα χαρακτηριστικό ματς που έπαιξε φέτος στην Ελβετία ήταν το Γιουνγκ Μποις - Βασιλεία (7-1), όπου είχε πέντε κίτρινες και μία κίτρινη. Στην Ευρώπη σφύριξε το Σούντουβα - ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Champions League φέτος, έχοντας βγάλει δύο κίτρινες.

Η ανακοίνωση - ενημέρωση της ΕΠΟ: Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης