«Εμφραγμα» στην Ομοσπονδία Βόλεϊ με κατάσχεση ύψους 55.000€!

«Εμφραγμα» στην Ομοσπονδία Βόλεϊ με κατάσχεση ύψους 55.000€!

Σοκ στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) με δικαστική απόφαση κατάσχεσης 55.000 Ευρώ για οφειλές από το παρελθόν

4104507
Λίγες ημέρες πριν η ομοσπονδία εισπράξει δόση της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του 2018 ύψους 150.000 Ευρώ ήρθε η κατάσχεση που μπλοκάρει και πάλι την εύρυθμη λειτουργία της.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην διοίκηση της ΕΟΠΕ και ο πρόεδρος της Γιώργος Καραμπέτσος που εδώ και δύο χρόνια δίνει καθημερινή μάχη με τους πιστωτές και το μεγάλο χρόνος που παρέλαβε, συγκέντρωσε άμεσα τους υπαλλήλους της ΕΟΠΕ.

Τους ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα και τους ζήτησε να βάλουν… πλάτη σε πιθανή καθυστέρηση πληρωμής των μισθών τους. Την κατάσχεση για 55.000 Ευρώ έγινε από την εταιρεία Morning Star η οποία εξέδιδε αεροπορικά εισιτήρια στην ΕΟΠΕ.

Πρόκειται για χρέος που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΟΠΕ και μάλιστα οι πληροφορίες λένες πως αρχικά το ποσό ήραν σχεδόν διπλάσιο.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος επιβεβαίωσε την είδηση και το μόνο που σχολίασε ήταν: «Από τότε που ανέλαβα πριν δύο χρόνια κάθε μέρα ζω με το φόβο των κατασχέσεων. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Εχω σκεφτεί πολλές φορές να φύγω αλλά όχι τώρα. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι για να ξεπεράσει η ΕΟΠΕ και αυτό τη δύσκολη στιγμή. Με τη βοήθεια των σωματείων, των εργαζομένων αλλά και όσους έχουν βοηθήσει τη διοίκηση μας πιστεύω να ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης