«Όχι» των Ισπανών ποδοσφαιριστών για διεξαγωγή αγώνων της La Liga στις ΗΠΑ

Laligg

H Ένωση ποδοσφαιριστών Ισπανίας τοποθετήθηκε αρνητικά στην προοπτική φιλοξενίας αγώνων του πρωταθλήματος επί αμερικανικού εδάφους...

Αρνητική εμφανίζεται στον ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός παιχνιδιού του ισπανικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ η Ένωση των ποδοσφαιριστών της χώρας, κάτι που έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Παράλληλα άφησε αιχμές για την απουσία εκπροσώπων της από τις συζητήσεις, κατά την επίτευξη της συμφωνίας, μεταξύ της La Liga και της αμερικανικής εταιρίας Relevant.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
«Το έγγραφο δεν διευκρινίζει τα συνεκτικά και απαραίτητα στοιχεία για να διαπιστωθεί ότι δεν παραβιάζονται οι διατάξεις των άρθρων 8, 9 και 37 της Συλλογικής Σύμβασης. Επιπλέον, η Ένωση Ποδοσφαιριστών Ισπανίας (AFE) θυμάται ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κανόνες που να επιτρέπουν τη διεξαγωγή αυτής της συνάντησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει απουσία των συγκεκριμένων πληροφοριών για αυτά τα παιχνίδια ώστε να προχωρήσουμε και έτσι δεν μπορούμε να προσθέσουμε τη συμμόρφωσή μας στα σχέδια. Η Ένωση Ποδοσφαιριστών Ισπανίας (AFE) υπενθυμίζει στη La Liga ότι για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ενός αγώνα, πρέπει να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτόν.»
Πηγή:www.sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ασδφασδφ

Ο Brackley είχε δώσει την φωνή του στο Pro Evolution, και συγκεκριμένα από το PES 2 μέχρι και το PES 6, τότε δηλαδή που το παιχνίδι έκανε το μεγάλο «μπαμ» και καθιερώθηκε στις καρδιές των μικρών και μεγάλων