Κάρντιφ-Άρσεναλ 2-3: Απέδρασε με Λακαζέτ!

Κάρντιφ-Άρσεναλ 2-3: Απέδρασε με Λακαζέτ!

Ο Λακαζέτ ήταν σούπερ, μοίρασε, σκόραρε και η Αρσεναλ με αρκετά ζόρια έφυγε με το διπλό (3-2) από την έδρα της Κάρντιφ

laka
Ο Ουνάι Εμερι πέτυχε το πρώτο του διπλό στην Premier League, μιας και η Αρσεναλ επικράτησε 3-2 στην Ουαλία της Κάρντιφ. Οι Λονδρέζοι ήταν εξαιρετικοί στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά στο ανασταλτικό υπέφεραν και η σεζόν προμηνύεται δύσκολη! Σούπερ ο Λακαζέτ, γκολ έπειτα από 415 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League o Oμπαμεγιάνγκ.

Η Κάρντιφ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά, με τον Τσεχ να κάνει στο 7΄την πρώτη... γκάφα, αλλά ο Αρτερ που βρέθηκε σε θέση βολής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι ήταν ουσιαστικοί και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Από κόρνερ του Τσάκα, ο Μουστάφι με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Οι Ουαλοί αντέδρασαν, πίεσαν, ήταν όμως και τυχεροί, αφού στο 34' ο Λακαζέτ είδε το διαγώνιο σουτ να σταματά στο δοκάρι. Η Αρσεναλ πάντως πλήρωσε την κακή ανασταλτική λειτουργία της, αφού στις καθυστερήσεις του α' μέρους ήρθε η ισοφάριση. Σέντρα του Μπένετ, τραγική αντίδραση του Μονρεάλ και με σούπερ τελείωμα ο Καμαράσα πέτυχε το 1-1.

Οι Ουαλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό τους από την ισοφάριση, μπήκαν καλά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αλλά η Άρσεναλ ανέβασε στροφές και τους περιόρισε. Ο Μουστάφι πλησίασε το γκολ στο 54', ωστόσο αυτό ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα με τον Ομπαμεγιάνγκ. Ο Λακαζέτ μοίρασε ωραία και ο Γκαμπονέζος με άψογο τελείωμα έσπασε την... κατάρα.

Κλείσιμο
Κι όμως, οι Λονδρέζοι έριξαν ρυθμό, η Κάρντιφ πίεσε, εκμεταλλεύθηκε κενά και στο 70' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μόρισον βρήκε τον Γουόρντ και ο τελευταίος πέτυχε το 2-2. Η Αρσεναλ όμως είχε τη λύση και στο 81' λυτρώθηκε. Ο Τορέιρα έβγαλε σε θέση βολής τον Λακαζέτ και ο Γάλλος διαμόρφωσε με άψογο τελείωμα το 3-2. Κι όμως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να παγώσουν τους Κανονιέρηδες, μιας και στο 90' ο Μόρισον έχασε τεράστια ευκαιρία...

Κάρντιφ: Έθεριτζ, Μανγκά, Μόρισον, Μπαμπά, Μπένετ, Καμαράσα (89' Μαντίν), Άρτερ, Ραλς, Χόιλετ, Ριντ, Γουόρντ (84' Ζοχορέ)
Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Γκεντουζί (70' Τορέιρα), Τσάκα, Εζίλ (84' Γουέλμπεκ), Ράμσεϊ, Ομπαμεγιάνγκ (89' Μκιταριάν), Λακαζέτ




Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου
Λέστερ - Λίβερπουλ 1-2 (63' Γκεζάλ / 10' Μανέ, 45' Φιρμίνο)
Μπράιτον - Φούλαμ 2-2 (67', 84' Μάρεϊ / 43' Σίρλε, 62' Μίτροβιτς)
Τσέλσι - Μπόρνμουθ 2-0 (72' Πέδρο, 85' Αζάρ)
Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 0-2 (47' Ινγκς, 90+2' Χιέιμπιεργκ)
Έβερτον - Χάντερσφιλντ 1-1 (36' Κάλβερτ Λιούιν / 34' Μπίλινγκ)
Γουέστ Χαμ - Γουλβς 0-1 (90+2' Τραορέ)
Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 2-1 (8' Στέρλινγκ, 52' Γουόκερ / 30' Γέντλιν)

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου
Κάρντιφ - Άρσεναλ 2-3 (45+2' Καμαράσα, 70' Γουόρντ / 11' Μουστάφι, 62' Ομπαμεγιάνγκ, 81' Λακαζέτ)
18:00 Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
18:00 Γουότφορντ - Τότεναμ
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης