Βίντεο: Η Θέλτα «καθάρισε» με 2-0 την Ατλέτικο

Βίντεο: Η Θέλτα «καθάρισε» με 2-0 την Ατλέτικο

Η Θέλτα νίκησε 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και έφτασε τους 7 βαθμούς, καταφέρνοντας να.. βραχυκυκλώσει την ομάδα του Σιμεόνε.

cel
Σπουδαία νίκη στο Μπαλαϊδος για την ομάδα του Αντόνιο Μοχάμεντ, που κατάφερε να περιορίσει τους Μαδριλένους και να χτυπήσει τις κατάλληλες στιγμές! H Θέλτα περίμενε την Ατλέτικο και έψαχνε τις αντεπιθέσεις, καταφέρνοντας στο 9' και στο 13' να ανησυχήσει την άμυνα των ροχιμπλάνκος. Στο 19' Ο Άσπας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Όμπλακ, χωρίς να τα καταφέρει. Στο 26' ήρθε η σειρά της Ατλέτικο, με τη μπάλα να περνάει πολύ κοντά στο δοκάρι του Σέρχιο έπειτα από το σουτ του Γκριζμάν. Ο Γάλλος βρήκε στο 38' τον Κορέα, ο οποίος έκανε μια άστοχη σέντρα-σουτ, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν χωρίς αποτέλεσμα πριν το ημίχρονο, το οποίο έληξε χωρίς πολλές ευκαιρίες και με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος, ο ο Μάξι Γκόμες εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Γοδίν και έβαλε τη Θέλτα μπροστά στο σκορ. Και πριν οι ροχιμπλάνκος προλάβουν να αντιδράσουν, ο Ιάγο Άσπας έκανε το 2-0 στο 53'. Ο 31χρονος Ισπανός κινήθηκε ανάμεσα σε Γοδίν και Χιμένες στο ύψος του πέναλτι και τελείωσε ιδανικά τη φάση, μετά από σέντρα από τα δεξιά. Η ομάδα του Βίγκο βρήκε δίχτυα και στο 70', αλλά ο Καμπράλ ήταν οφσάιντ και έτσι το 2-0 διατηρήθηκε, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR.

Η Ατλέτικο έγινε πιο πιεστική με τις αλλαγές του Σιμεόνε, όμως η Θέλτα άντεξε, έβγαλε μια ακόμα καλή φάση στο 80' που έσωσε ο Όμπλακ και κράτησε το προβάδισμα και στα 7 λεπτά των καθυστερήσεων, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, καθώς ο Γκριζμάν δεν κατάφερε να πετύχει στο τέλος το γκολ της... τιμής.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης