ΠΑΟ: Επέστρεψε και... έπιασε δουλειά ο Έμπεν

ΠΑΟ: Επέστρεψε και... έπιασε δουλειά ο Έμπεν

Στην... προαναγελθείσα πρόσληψη του Εμπεν και τη λύση της συνεργασίας με τον Κέζο προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΟ: Επέστρεψε και... έπιασε δουλειά ο Έμπεν

Στην... προαναγελθείσα πρόσληψη του Εμπεν και τη λύση της συνεργασίας με τον Κέζο προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Η επισημοποίηση της αντικατάστασης έγινε τη Δευτέρα το πρωί, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ που ανέφερε τα εξής:

Κλείσιμο

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Αντώνη Κέζο, ο οποίος σήμερα το πρωί πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης με τον κ. Λόρενς Έμπεν που αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης.

Ευχαριστούμε τον κ. Κέζο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας».

Ο Λόρενς Εμπεν έπιασε άμεσα δουλειά, καθώς βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας και όσοι δεν αγωνίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα, επιδόθηκαν σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του.

Εκείνοι που έλαβαν χρόνο συμμετοχής στην Καβάλα έκαναν αποθεραπεία. Οι Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Πετρόπουλος έκανε θεραπεία. Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Σισέ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι Γκοβού και Γκαρσία απούσιαζαν από την προπόνηση με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης