Τα δύο διλήμματα του Ουζουνίδη εν όψει του αγώνα με τη Σέλτικ

Τα δύο διλήμματα του Ουζουνίδη εν όψει του αγώνα με τη Σέλτικ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε δίλημμα για δύο θέσεις στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα στη Γλασκώβη

ouzounidis-aek-pagos
Η ΑΕΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σέλτικ, που θα γίνει την Τετάρτη στη Γλασκώβη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως αντιμετωπίζει δίλημμα για δύο θέσεις στο βασικό σχήμα. Η πρώτη αφορά αυτή του παρτενέρ του Μάρκο Λιβάγια στην επίθεση. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στη Γαλατάσαραϊ έχει πολλές πιθανότητες, αφού συν τοις άλλοις η ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στις αντεπιθέσεις. Τη θέση διεκδικεί και ο Λούκας Μπογέ, που μπορεί να προσφέρει τόσο ως ακραίος όσο και σαν σέντερ φορ έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις.

Η δεύτερη θέση που προβληματίζει τον Εβρίτη τεχνικό είναι αυτή του δεύτερου κεντρικού χαφ, δίπλα στον σίγουρο Αντρέ Σιμόες. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεκίνησε στο φιλικό της Τρίτης, αλλά ο Άλεφ ίσως προτιμηθεί επειδή είναι ψηλότερος και μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στις στημένες φάσεις, όπου η «Ένωση» αντιμετώπισε προβλήματα και σίγουρα θα πιεστεί στη Σκωτία.

Για τις άλλες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Μπάρκας στο τέρμα, Λόπες αριστερά, Μπακάκης δεξιά, Οικονόμου και Λαμπρόπουλος στην άμυνα (αουτσάιντερ ο Τσόσιτς), Σιμόες, Μάνταλος, Μπακασέτας και Λιβάγια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης