Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στους ομίλους του Champions League»

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στους ομίλους του Champions League»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη Ρουμανία ο Ραζβάν Λουτσέσκου

lucescu
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη-πρόκριση επί της Βασιλείας: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε γρήγορα στο ματς και αυτό μας βοήθησε, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ηρεμία, ενώ παράλληλα δημιούργησε μια τεταμένη κατάσταση για τους αντιπάλους.

Η Βασιλεία είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, που έχουν ποιότητα, με εμπειρία στο Champions League, οπότε ήταν δύσκολοι και οι δύο αγώνες που παίξαμε. Γνωρίζαμε, ωστόσο, ότι η Βασιλεία έχασε στο τελευταίο της φιλικό και στο πρώτο της ματς για το πρωτάθλημα και δεν είχε καλή ψυχολογία».

Για το που κρίθηκε το ματς στο St. Jacob Park: «Ήμασταν πολύ καλά τοποθετημένοι στο γήπεδο και είχαμε απόλυτη αποφασιστικότητα. Μετά από 1-0, ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε ξανά μέχρι το ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε γρήγορα το 2-0 και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν στον έλεγχο μας. Έπεσαν ψυχολογικά οι παίκτες της Βασιλείας, δεν είχαν υπομονή και αυτό μας βοήθησε».
Για τα ματς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ: «Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε και την υποστήριξη των οπαδών μας. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ χτυπάει με αξιώσεις την είσοδο στους ομίλους του Champions League»

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Έκανα πολύ καλή προπόνηση, ένιωσα ότι κάθε παίκτης ήταν πολύ παρακινημένος. Στην πραγματικότητα, έχω μια ομάδα παικτών μεγάλης ποιότητας, εγώ το υπολογίζω πάρα πολύ αυτό. Χωρίς ποιότητα, είναι δύσκολο να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και στον ΠΑΟΚ, όλοι παίζουν για την ομάδα σαν ένα».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης