Συντηρητικά για ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

Συντηρητικά για ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

Επαναληπτικοί αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ και με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων, υπάρχουν στάνταρ, αλλά και αρκετοί «γρίφοι». ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης χρειάζονται συντηρητική στοιχηματική προσέγγιση.

betshop
UEFA Champions League

Βασιλεία – ΠΑΟΚ: Στο πρώτο ματς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 2-1 τους Ελβετούς. Έχει σαφώς ένα προβάδισμα και μάλλον καλή συγκυρία. Η Βασιλεία απέλυσε τον προπονητή της, μήπως και ανακάμψει. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι η περσινή ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έδωσε αρκετούς παίκτες. Όμως, πρέπει να έχουμε και στα υπ όψιν μας ότι πολλές φορές η αλλαγή προπονητή έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο φεγγάρι, θα έχει και κόσμο μαζί του. Δεν θα έχει τον Μπίσεσβαρ και πάλι στην αποστολή, αλλά μια χαρά τα κατάφερε και χωρίς αυτόν στην Τούμπα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under 2.5 της betshop.gr στο 1.97.

Σερίφ Τιρασπόλ – Σκεντίγια: Στο πρώτο ματς η Σκεντίγια είχε νικήσει 1-0 . Θα παίξουμε το 1Χ & under 2.5 της betshop.gr στο 1.82.

Χάποελ Μπιρ Σεβά - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Στο πρώτο ματς οι Κροάτες διέλυσαν 5-0 τους Ισραηλινούς. Θα παίξουμε τοover 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.15.

Κλείσιμο
Σπάρτακ Τρνάβα - Λέγκια Βαρσοβίας: Στο πρώτο ματς η Σπάρτακ είχε νικήσει 2-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Εμείς, ωστόσο, θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.07.

Ελσίνκι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Στο πρώτο ματς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.20.

Μίντιλαντ - Αστάνα: Στο πρώτο ματς η Αστάνα είχε επιβληθεί 2-1 της Μίντιλαντ. Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.82.

Καραμπάκ - Κουκέσι: Στο πρώτο ματς, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Είναι κι οι δυο του under. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.62.

Βιντεότον - Λουντογκόρετς: Στο πρώτο ματς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0. Είναι κι οι δυο του under, πιο ποιοτική η Λουντογκόρετς. Θα παίξουμε το 12 & under 2.5 στην πολύ καλή τιμή του 2.58.

Στουρμ Γκρατς - Άγιαξ: Στο πρώτο ματς ο Άγιαξ είχε νικήσει 2-0 και προφανώς έχει προβάδισμα. Οι Αυστριακοί δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή καλή ομάδα. Θα προτείνουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.67.

Ρόζενμποργκ - Σέλτικ: Στο πρώτο ματς οι Σκωτσέζοι κέρδισαν 3-1. Κι επειδή έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες του over, θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.30.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μάλμε - Κλουζ: Στο πρώτο ματς η Μάλμε είχε νικήσει 1-0 μέσα στη Ρουμανία. Ο 1 & goal – goal της betshop.gr στο 5.10 είναι σούπερ ελκυστικό.

Σουντούβα - Ερυθρός Αστέρας: Στο πρώτο ματς ο Ερυθρός Αστέρας είχε νικήσει 3-0. Αξίζει να πάρουμε ένα ρίσκο και να ποντάρουμε στο 4.20 της betshop.gr για 2 & goal – goal.

UEFA Europa League

Ατρόμητος - Ντιναμό Μπρεστ: Στο πρώτο παιχνίδι η Ντιναμό είχε κερδίσει 4-3. Οι Λευκορώσοι, μάλιστα, προηγήθηκαν 4-0! Καλή ήταν η αντίδραση του Ατρομήτου, πετυχαίνοντας τρία γκολ, που τον έβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι δέχτηκε τέσσερα γκολ και έδειξε φανερές αδυναμίες στην άμυνα. Στο Περιστέρι θα παίξει συντηρητικά, καθότι τον βολεύει να πετύχει ένα γκολ και να μην δεχτεί κανένα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι μόλις το δεύτερο επίσημο για τον Ατρόμητο, ενώ το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.60.

Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν: Στο πρώτο παιχνίδι η Χιμπέρνιαν είχε κερδίσει 3-2.Η ομάδα της Τρίπολης, μάλιστα, είχε προηγηθεί 2-0. Προφανώς θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, όχι γιατί οι Σκωτσέζοι είναι καμία φοβερή και τρομερή ομάδα, αλλά γιατί παίζουν απρόβλεπτα και δεν τα παρατούν ποτέ. Στην έδρα του, ωστόσο, ο Αστέρας είναι δυνατός και παίζει καλή άμυνα. Θα το πάει συντηρητικά το παιχνίδι, δεν θα εκβιάσει το γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.70.

Πιούνικ Γιέρεβαν - Τομπόλ Κοστανάι: Στο πρώτο ματς η Τομπόλ είχε κερδίσει 2-1. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.99.

Φόλα Ες – Γκενκ: Στο πρώτο παιχνίδι η Γκενκ διέλυσε 5-0 τη Φόλα. Ποντάρουμε στο 2.37 της betshop.gr να νικήσει και στα δύο ημίχρονα η φιλοξενούμενη.

Λάτσι – Μόλντε: Στο πρώτο ματς η Μόλντε είχε νικήσει 3-0. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.82.

Αλάσκερτ - Σουτιέσκα Νίκσιτς: Στο πρώτο παιχνίδι η Αλάσκερτ είχε νικήσει 1-0. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.02.

AEK Λάρνακας – Ντάνταλκ: Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Θα ποντάρουμε στο 1 & no goal της betshop.gr στο 2.47.

Σλάβια Σόφιας - Χάιντουκ Σπλιτ: Στο πρώτο ματς η Χάιντουκ είχε κερδίσει 1-0. Παίζουμε το 12 & no goal της betshop.gr στο 1.97.

Βαλέτα – Ζρίνσκι: Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.09.

Φλόρα Ταλίν – ΑΠΟΕΛ: Στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ διέλυσε 5-0 την ομάδα της Εσθονίας. Θα παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.04.

Ντιναμό Μινσκ - Ντουνάισκα Στρέντα: Στο πρώτο ματς η Ντιναμό είχε νικήσει 3-1. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.15.

Τρακάι – Παρτιζάν: Στο πρώτο ματς η Παρτιζάν είχε κερδίσει 1-0. Ποντάρουμε στο Χ2 & no goal της betshop.gr στο 2.07.

Λίλεστρομ – Λίντσερ: Στο πρώτο ματς η Λίντσερ είχε κερδίσει 4-0. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.68.

Χάκεν – Λειψία: Στο πρώτο παιχνίδι η Λειψία είχε κερδίσει 4-0 τη σουηδική ομάδα. Θα προτιμήσουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.25.

Τρενκβάλντερ Αντμίρα - ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Στο πρώτο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ είχε κερδίσει 3-0. Θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.00.

Νιεντεκόρν - Χόνβεντ Βουδαπέστης: Στο πρώτο παιχνίδι η Χόβεντ είχε κερδίσει 1-0. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.82.

AIK – Νόρντζελαντ: Στο πρώτο παιχνίδι η Νόρντζελαντ είχε κερδίσει 1-0. Παίζουμε το 12 & no goal της betshop.gr στο 2.07.

Βαντούζ - Ζαλγκίρις Βίλνιους: Στο πρώτο παιχνίδι η Ζαλγκίρις είχε κερδίσει 1-0. Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.92.

Μαριούπολ – Τζουργκάρντεν: Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1. Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.02.

Σπάρτα Πράγας - Σπάρτακ Σουμπότιτσα: Στο πρώτο ματς η Σπάρτακ Σουμπότιτσα είχε κερδίσει 2-0. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα δίνεται από την betshop.gr στο 2.24.

Απόλλων Λεμεσού - Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο: Στο πρώτο παιχνίδι ο Απόλλων είχε κερδίσει 2-1. Θα ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.90.

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Νιου Σεντς: Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Ουαλίας Νιου Σεντς κέρδισε 2-1. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.71.

Βικίνγκουρ - Τορπέντο Κουταΐσι: Στο πρώτο παιχνίδι η Τορπέντο είχε κερδίσει 3-0. Θα προτιμήσουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.67.

Κοπεγχάγη - Στιαρνάν: Στο πρώτο ματς η Κοπεγχάγη είχε κερδίσει 2-0. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.09.

Μπεσίκτας - Τορσάβν Β36: Στο πρώτο ματς η Μπεσίκτας είχε κερδίσει 2-0. Παίζουμε το 1.55 της betshop.gr να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα η γηπεδούχος.

Φίτεσε - Βιτορούλ Κονστάντα: Στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Θα παίξουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.01.

Μάριμπορ - Τσικούρα Σακέρε: Στο πρώτο ματς αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.72.

FCSB - Ρούνταρ: Στο πρώτο παιχνίδι η Στεάουα (FCSB) είχε κερδίσει 2-0. Να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα η Στεάουα η betshop.gr το προσφέρει στο 2.64.

Ντομζάλε - Ούφα: Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0. Θα ποντάρουμε στο 0-1 γκολ της betshop.gr στο 1.62.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μπαλζάν Γιουθς: Στο πρώτο ματς η Μπαλζάν είχε κερδίσει 2-1. Προτείνουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.55.

Τρέντσιν - Γκόρνικ Ζαμπρζέ: Στο πρώτο παιχνίδι η Τρέντσιν είχε κερδίσει 1-0. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.69.

Σάρπσμποργκ - Σεν Γκάλεν: Στο πρώτο ματς η Σεν Γκάλεν είχε κερδίσει 2-1. Προτείνουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.74.

Ρέιντζερς - Όσιγιεκ: Στο πρώτο ματς η Ρέιντζερς είχε κερδίσει 1-0. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.98.

Μπορντό - Βέντσπιλς: Στο πρώτο παιχνίδι η Μπορντό είχε κερδίσει 1-0. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το δίνει στο 2.02.

Λεχ Πόζναν - Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ: Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.06.

Ντρίτα - Ντουντελάνζ: Στο πρώτο ματς η Ντουντελάνζ είχε κερδίσει 2-1. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.82.

Λα Φιορίτα - Σπάρτακς: Στο πρώτο ματς η Σπάρτακς διέλυσε 6-0 τη Λα Φιορίτα. Να νικήσει η φιλοξενούμενη και στα δύο ημίχρονα, η betshop.gr το δίνει στο 2.68.

Άλκμααρ - Καϊράτ Αλμάτι: Στο πρώτο παιχνίδι η Καϊράτ είχε κερδίσει 2-0. Θα προτιμήσουμε το 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.14.

Ρίο Άβε - Ζαγκιελλόνια Μπ. : Στο πρώτο παιχνίδι η Ζαγκιελλόνια είχε κερδίσει 1-0. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.74.

Ουίπεστ - Σεβίλλη: Στο πρώτο παιχνίδι η Σεβίλλη είχε κερδίσει 4-0. Θα προτιμήσουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.34.

Κρουσέιντερς - Ολίμπια Λουμπλιάνας: Στο πρώτο ματς η Ολίμπια είχε κερδίσει 5-1. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.76.

Χαφναρφιόρντουρ - Χάποελ Χάιφα: Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.06.

Βαλούρ - Σάντα Κόλομα: Στο πρώτο ματς η Σάντα Κόλομα είχε κερδίσει 1-0. Προτείνουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.01.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ραντνίσκι Νίς - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο πρώτο παιχνίδι η Μακάμπι είχε κερδίσει 2-0. Θα ποντάρουμε στο 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.17.

FK Σαράγεβο - Αταλάντα: Στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Θα ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.34.

Μπέρνλι - Αμπερντίν: Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Ποντάρουμε στον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.83.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης