«Πυροσβέστης» στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

«Πυροσβέστης» στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Σημαντικές διαφωνίες για ποδοσφαιριστές παρατηρήθηκε μεταξύ Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου και χρειάστηκε η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη

melis
Πρόβλημα συνεννόησης και ταύτισης απόψεων παρατηρήθηκε στην ΑΕΚ, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται πως διαφωνούν στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο Δημήτρης Μελλισανίδης όταν διαπίστωσε ότι η κατάσταση με την κωλυσιεργία και την αναβλητικότητα έφτασε στο απροχώρητο, κάλεσε τον τεχνικό διευθυντή για να μάθει τι συμβαίνει με τη στασιμότητα στο μεταγραφικό πεδίο αλλά και να εκφράσει τη δυσφορία του για το «κόλλημα» με τον Έκι Πόνσε.

Στην υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού φέρεται να είναι υπεύθυνος ο προπονητής, ο οποίος έδειξε πως ήθελε πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους κ.κ. Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο, σε τέτοιο βαθμό που ο τελευταίος φέρεται να έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει και το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον ο κ. Μελισσανίδης θεωρούσε ότι εκείνος ήταν ο μοναδικός υπαίτιος για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο «τίγρης» ενέργησε με όρους συσπείρωσης αλλά και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, ζητώντας από όλους επαγγελματική συνεργασία και κοινή λογική προς όφελος της ομάδας, μακριά από εγωισμούς και μικρότητες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης