Γκέκας: "Είναι πρόβλημα μηνών, αλλά..."

Γκέκας: "Είναι πρόβλημα μηνών, αλλά..."

«Πρόβλημα μηνών» χαρακτήρισε ο Φάνης Γκέκας αυτό που τον έκανε να αποχωρήσει από την Εθνική και έριξε το... μπαλάκι στους αρμόδιους για να το λύσουν, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτή την επιστροφή τόσο του ίδιου, όσο και άλλων διεθνών

Γκέκας: "Είναι πρόβλημα μηνών, αλλά..."

«Πρόβλημα μηνών» χαρακτήρισε ο Φάνης Γκέκας αυτό που τον έκανε να αποχωρήσει από την Εθνική και έριξε το... μπαλάκι στους αρμόδιους για να το λύσουν, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτή την επιστροφή τόσο του ίδιου, όσο και άλλων διεθνών, μιλώντας στον Sentra 103,3.

«Δεν θα θίξω κανένα», είπε σε ερώτηση για τον Κώστα Κατσουράνη και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει. O Γκέκας τόνισε πως την απόφαση την έχει πάρει εδώ και καιρό, υποστήριξε πως το πρόβλημα προϋπήρχε, ενώ παραδέχτηκε πως δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον Φερνάντο Σάντος για την απόφασή του.

Κλείσιμο

Επίσης, απαντώντας στον Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο Φάνης Γκέκας άφησε σαφέστατες αιχμές για την πολιτεία, λέγοντας πως «τα τελευταία χρόνια, όσα θυμάμαι και είμαι στην Εθνική, μάλλον προβλήματα δημιουργεί στην ΕΠΟ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Γκέκα:

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση: «Την απόφαση την είχα πάρει δώ και πάρα πολύ καιρό, απλώς περίμενα να τελειώσει το Mundial, γιατί ίσως γίνονταν χειρότερα τα πράγματα. Πιστεύω ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή, για να έχω και τη συνείδησή μου καθαρή.

Κάθε άλλο παρά ασχολήθηκα με τα αγωνιστικά. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει. Εχω μείνει και εκτός αποστολής και επί εποχής Ρεχάγκελ. Τους λόγους τους ξέρουν οι αρμόδιοι, τους έχω εξηγήσει, τους ήξεραν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πρόβλημα μηνών. Ο κ. Φύσσας είναι αρμόδιος να ενημερώσει τους πάντες».

Για το αν υπάρχει θέμα με τον Κατσουράνη ή κάποιον άλλο συμπαίκτη: «Αυτό το όνομα δεν ξέρω ποιος το έβγαλε. Εγώ δεν θα θίξω κανένα ποδοσφαιριστή. Ότι υπάρχει πρόβλημα είναι γνωστό, δεν θα πω κάτι άλλο εγώ... Δεν άλλαξε κάτι μετά τον Ρεχάγκελ, γι’ αυτό δεν άλλαξε και η απόφασή μου. Αν θα αλλάξουν κάποια πράγματα είμαι σε θέση να βοηθήσω πάλι την Εθνική. Αν αλλάξουν είναι αυτόνοητο ότι μπορεί να γυρίσουν κι άλλοι παίκτες».

Για τις δηλώσεις του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή: «Η πολιτεία είναι πολιτεία, αλλά εγώ είμαι πέντε χρόνια με την Εθνική. Η πολιτεία έχει πάρα πολλά προβλήματα με την ΕΠΟ την τελευταία πενταετία. Εγώ δεν είδα ποτέ την πολιτεία τα τελευταία πέντε χρόνια να πει να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, παρά μάλλον προβλήματα δημιουργεί. Τώρα πώς βρέθηκαν αυτοί μαζί δεν το ξέρω».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος: «Το μόνο κακό που έκανα ήταν ότι δεν ενημέρωσα τον κ. Σάντος. Την απόφαση την έβγαλα χθες (σ.σ. Πέμπτη). Κάποια στιγμή θα ήθελα να μιλήσω μαζί του, δεν φταίει εκείνος».

Για το αν επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι ισχύουν όσα γράφονται για τον Κώστα Κατσουράνη: «Ονόματα δεν έχω αναφέρει πουθενά».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από την ΕΠΟ: «Από την ομοσπονδία δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Μόνο εξωαγωνιστικοί παράγοντες με πήραν και προσπάθησαν να με πείσουν να μην αποχωρήσω».

Για το αν προσπάθησαν να το λύσουν μεταξύ τους οι παίκτες: «Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ παικτών και αρμόδιων μέσα στην ομάδα, αλλά δεν έγινε τίποτα».

Για τις άλλες αποχωρήσεις διεθνών: «Ο καθένας φεύγει για τους δικούς του λόγους, δεν έχω μιλήσει με κανένα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης