Παναθηναϊκός Blog: O leader Καλάθης έμεινε, ο Λάσμε επέστρεψε και… τώρα αρχίζει!

Παναθηναϊκός Blog: O leader Καλάθης έμεινε, ο Λάσμε επέστρεψε και… τώρα αρχίζει!

Ο θεμέλιος λίθος μπήκε για το νέο Παναθηναϊκό, με την ανανέωση του Νικ Καλάθη να σηματοδοτεί το… ξεκλείδωμα του σχεδιασμού. Τα τεράστια οφέλη της παραμονής του ηγέτη και η επιστροφή του Λάσμε που δημιουργεί ιδανικό συνδυασμό.

leader_pao
“Έμεινε ο Νικ Καλάθης”… Αυτή την είδηση περίμεναν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού να μάθουν, να ακούσουν, να διαβάσουν. Ε, αυτό το μεγάλο “ναι” περίμεναν και οι άνθρωποι των πρωταθλητών, που κατάφεραν να τελειώσουν με απόλυτη επιτυχία την πιο μεγάλη και σημαντική εκκρεμότητα του καλοκαιρινού σχεδιασμού!

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” πανηγυρίζουν άλλο ένα… πρωτάθλημα, αφού ο ηγέτης της ομάδας θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ για να στηθεί γύρω του όλο το οικοδόμημα και της νέας σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στην κορυφή εντός συνόρων και την επιστροφή στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Το “Α” και το “Ω” ήταν η παραμονή του Νικ Καλάθη, με την ευτυχή για τον Παναθηναϊκό κατάληξη να είναι αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία από όλες τις απόψεις και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης είχαν φέτος και θα συνεχίσουν να έχουν τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον, τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ της Ευρωλίγκας, που προέρχεται από μια οργιώδη σεζόν, την κορυφαία της καριέρας του , πιο ώριμο και πιο… ηγέτη από ποτέ.

Η ηγετική προσωπικότητα και η κλάση του Καλάθη ήταν απαραίτητο να μείνουν στο ΟΑΚΑ, με τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει ακριβώς αυτό που έπρεπε για να κρατήσει τον παίκτη και κάνοντας του αύξηση, να τον “δέσει” για την επόμενη τριετία, χωρίς… αστερίσκους, αφού δεν υπάρχει όρος αποχώρησης για το ΝΒΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης