NBA: Οι δέκα κορυφαίοι Ευρωπαίοι που δεν χώρεσαν στο Draft

NBA: Οι δέκα κορυφαίοι Ευρωπαίοι που δεν χώρεσαν στο Draft

Το Eurohoops παρουσιάζει δέκα ανερχόμενους Ευρωπαίους παίκτες, των οποίων το όνομα δεν ακούστηκε στο φετινό Draft του NBA.

drafters_arthrooo
Το Draft του NBA του 2018 ανήκει πλέον στην ιστορία. Όλοι συζητούν για τους μελλοντικούς σούπερ σταρ του NBA, όπως τον ΝτιΆντρε Έιτον που αποτέλεσε την 1η επιλογή, τον Μάρβιν Μπάγκλι ΙΙΙ που αποτέλεσε τη 2η και το “παιδί θαύμα” από τη Σλοβενία, Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση.

Δέκα από τους εξήντα παίκτες που επιλέχθηκαν ήταν Ευρωπαίοι. Πέρα από τον Ντόντσιτς, ο οποίος ανήκει πλέον στους Ντάλας Μάβερικς, οι Λος Άντζελες Λέικερς διάλεξαν τον Μο Βάγκνερ στην 25η θέση, οι Μπρούκλιν Νετς τον Τζανάν Μούσα στην 29η, οι Φίνιξ Σανς τον Ελί Οκόμπο στην 31η, οι Λέικερς τον Άιζακ Μπάνγκα στην 39η, οι Μπρούκλιν Νετς τον Ροντίονς Κούρουκς στη 40ή, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τον Ισούφ Σάνον στη 44η, οι Λέικερς τον Σβι Μικάιλουκ στη 47η και οι Σάρλοτ Χόρνετς τον Αρνόλντας Κουλμπόκα στη 55η, ενώ οι Μάβερικς επέλεξαν και τον Κώστα Αντετοκούνμπο στη 60ή.

Κλείσιμο
Υπήρχαν, πάντως, πολλοί ακόμα διαθέσιμοι Ευρωπαίοι παίκτες, οι οποίοι δεν χώρεσαν στο Draft. Το Eurohoops σας τους παρουσιάζει…


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης