ΑΕΚ: Θλίψη στην Ένωση για το θάνατο του Νίκου Παρίση

ΑΕΚ: Θλίψη στην Ένωση για το θάνατο του Νίκου Παρίση

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του συνδεσμιακού κινήματος, με πλούσια δράση στα κοινά της κιτρινόμαυρης οικογένειας

Παρισι
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και παρόλο που τα τελευταία χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Κυκλάδων, εν τούτοις το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ.

Την ΑΕΚ που πρόλαβε να δει ξανά πρωταθλήτρια λίγο πριν νικηθεί από την επάρατη νόσο.
«Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση, ενός εκ των πλέον επίλεκτων μελών της, ενός εκ των πλέον πιστών υποστηρικτών της κιτρινόμαυρης ιδέας», ανέφερε στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ και συμπλήρωσε:

«Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, ο εκλιπών ανέπτυξε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιγάντωσε το συνδεσμιακό κίνημα της ομάδας μας, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος συνδέσμων στην ιστορία της ΑΕΚ (το 1988 στη διοίκηση του Στράτου Γιδόπουλου), ενώ διετέλεσε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και διευθύνων σύμβουλος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Είχε καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη της πρωταθληματικής διοίκησης του Κώστα Γενεράκη στη γενική συνέλευση του Μαΐου του 1991. Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παρίσης διετέλεσε αντιπρόεδρος στη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και μετέχει στο βαθύ τους πένθος.
Η απώλεια του Νίκου Παρίση είναι τεράστια για όλους μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης