Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο η προεπιλογή της Εθνικής για τους αγώνες του καλοκαιριού

Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο η προεπιλογή της Εθνικής για τους αγώνες του καλοκαιριού

Αντίθετα στους αγώνες με Ισραήλ και Εσθνονία στα τέλη Ιουνίου και τις αρχές Ιουλίου κλήθηκαν ο Κώστας Κουφός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

ante-ellada-xoi
Η πιο ηχηρή απουσία από την 24μελή προεπιλογή που δήλωσε η Εθνική στη FIBA για τα τελευταία ματς της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 ακούει στο όνομα… Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πάντως είναι πολύ πιθανό ο σούπερ σταρ των Μπακς να ενισχύσει την Εθνική στα δύο πρώτα ματς της δεύτερης φάσης, που θα γίνουν το Σεπτέμβριο.

Αντίθετα με την απουσία του Giannis, στη λίστα του Θανάση Σκουρτόπουλου βρίσκονται οι Κώστας Κουφός και Τάιλερ Ντόρσεϊ, όχι όμως και ο Γιώργος Παπαγιάννης που θα έχει υποχρεώσεις με τους Μπλέιζερς στο summer league. Επίσης έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα και παίκτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που δεν θα έχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα για να απουσιάσουν όπως στα προηγούμενα «παράθυρα». Για πρώτη φορά κλήθηκε στην «επίσημη αγαπημένη» ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Αναλυτικά, οι παίκτες που επελέγησαν για τους εκτός έδρας αγώνες με Ισραήλ 28/6 και Εσθονία 2/7: Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ιαν Βουγιούκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Νικ Καλάθης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Κώστας Κουφός, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας, Λίνος Χρυσικόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης