Ολυμπιακός: Τον Ιανουάριο νέες μεταγραφές

Στο CONN-X ο επαναληπτικός  του Ολυμπιακός- Μακάμπι

Ο Βαλβέρδε επέμεινε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές, εξάλλου έχει κάνει  ήδη 14. Τις τελευταίες ημέρες έγινε  μεγάλη συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι έναν κόφτη και ίσως έναν τερματοφύλακα...

Μεταγραφές τέλος  στον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε επέμεινε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές, εξάλλου έχει κάνει  ήδη 14. Τις τελευταίες ημέρες έγινε  μεγάλη συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι έναν κόφτη και ίσως έναν τερματοφύλακα. Ο Ισπανός προπονητής όταν ρωτήθηκε από τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη αν πιστεύει ότι η ομάδα θέλει άλλες μεταγραφές απάντησε αρνητικά οπότε εξελίξεις θα υπάρξουν τον Ιανουάριο στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα εφόσον η ομάδα δείξει κενά.

Όσο αφορά το ρόστερ της ομάδας από την ερυθρόλευκη  διοίκηση τόνισαν ότι «έχουμε  δημιουργήσει  μία νέα ομάδα  και πρέπει να αφήσουμε  να προχωρήσει  και να την κρίνουμε σε  τέσσερις μήνες. ΤΟ πλάνο με την πρόσληψη Βαλβέρδε είναι διετές. Το ρόστερ έχει κλείσει, είναι ικανό και πλήρες και αν προκύψουν ανάγκες θα τις καλύψουμε τον Ιανουάριο.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης