Νέα αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό λόγω Εσιέν

esien-pao-afairesi

Στην… αναμενόμενη ενεργοποίηση της ποινής προέβη το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για τις οφειλές δόσεων στον Μίκαελ Εσιέν

Ένα από τα… ανοιχτά μέτωπα του Παναθηναϊκού σε επίπεδο προσφυγών είναι κι αυτό με τον Μίκαελ Εσιέν. Ως γνωστόν, το «τριφύλλι» οφείλει στον Γκανέζο μέσο 11.000 ευρώ από τη δόση Φεβρουαρίου καθώς επίσης και ολόκληρες τις δόσεις Μαρτίου-Απριλίου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την καταγγελία του ποδοσφαιριστή, με το διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικό Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να την αποδέχεται και παράλληλα να επιβάλλει σήμερα (08/05) αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης