Βραζιλιάνικο «χρώμα» φέρνει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Βραζιλιάνικο «χρώμα» φέρνει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει… ιστορικό συνεργασίας με Βραζιλιάνους

olimpiakosssdf
Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει τις εντατικές επαφές επί ελληνικού εδάφους προκειμένου να μάθει ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να είναι πανέτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προτεραιότητα τη βραζιλιάνικη αγορά για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη ψάχνεται εκεί για προσθήκες. Στη μέχρι τώρα διαδρομή του, ο 48χρονος προπονητής έχει στηριχτεί πολύ σε Βραζιλιάνους δείχνοντας πως του ταιριάζουν και ξέρει πώς να τους αξιοποιήσει.

Και παρότι η προσαρμογή ενός Βραζιλιάνου στην Πορτογαλία είναι πιο εύκολη (λόγω γλώσσας) και αρκετοί εξ αυτών παίζουν ως γηγενείς στο πρωτάθλημα της ιβηρικής, ο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει της βραζιλιάνικες πινελιές του και στον Ολυμπιακό. Ήδη λέγεται πως εξετάζει τέτοιες περιπτώσεις παικτών, τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή ακόμη και από την ίδια τη Βραζιλία. Πάντως είναι ακόμη νωρίς να γίνει λόγος για συγκεκριμένους στόχους, πόσω μάλλον για επαφές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης