Βάζει έναν… Γεωργάτο στου Ρέντη

Βάζει έναν… Γεωργάτο στου Ρέντη

Έναν άνθρωπο που θα κληθεί να «μαζέψει» τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και να βάζει καμιά φωνή όταν πρέπει ψάχνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

olims
Τον έλεγχο των αποδυτηρίων από άνθρωπο που θα κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις ή θα βάζει τις φωνές στους ποδοσφαιριστές, σε άσχημες εμφανίσεις, σε παραπτώματα ή κακές συμπεριφορές επιθυμεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ένας άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος όμως έχει αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και έχει σαρώσει κάποιες χώρες για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όπως γράφει το «Φως», ψάχνουν για άνθρωπο που θα έχει το ρόλο που είχε πριν από κάποιο καιρό ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με το όνομα του παλαίμαχου άσου να έχει ακουστεί ξανά.

Μία ακόμη λύση είναι εκείνη του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά ο Αργεντινός ήταν γνωστό πως έχει ως πρώτο μέλημα να ακολουθήσει την προπονητική και όχι να αναλάβει ένα παρόμοιο πόστο σε κάποιο σύλλογο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης