Ο ΛεΜπρόν ξοδεύει 1.5 εκατομμύριο δολλάρια ετησίως για το σώμα του!

Ο ΛεΜπρόν ξοδεύει 1.5 εκατομμύριο δολλάρια ετησίως για το σώμα του!

Το κορμί ενός... Βασιλιά, θέλει και την ανάλογη περιποίηση για να μπορέσει να κυριαρχεί στα παρκέ ακόμη και τώρα που είναι πλέον στα 33 του!

leBron
Στα 33 του χρόνια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διανύει μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν στην καριέρα του.

Συνολικά ο «Βασιλιάς» μετρά 27.5 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 9. 1 ασίστ κατά μέσο όρο την φετινή χρονιά, ενώ μόνο το μήνα Μάρτιο έχει 31.5 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 9.7 ασίστ σε 37 λεπτά.

Το σώμα του καταπονείται, όπως είναι λογικό, αλλά εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος. Και σε αυτό τον έχει βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι επενδύει στον εαυτό του και στο σώμα του, το οποίο φροντίζει πολύ.


Τόσο, ώστε να ξοδεύει περίπου 1.500.000 δολάρια το χρόνο, για την περιποίησή του, όπως υποστήριξε ο κολλητός του και συνεργάτης του, Μάβερικ Κάρτερ, στο «The Score».

Ο «King James» κάνει κρυοθεραπεία, θεραπείες με κρύο άζωτο χρησιμοποιεί υπερβαρικούς θαλάμους και φοράει ειδικές μπότες, για να πετύχει τη βέλτιστη απόδοση στο παιχνίδι του. Επίσης, πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καβαλίερς που είναι δίπλα του, έχει την δική του ομάδα που τον ακολουθεί και η οποία αποτελείται από σεφ, μασέρ, προπονητές, γυμναστές και εμβιομηχανικούς.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης