«Δεν περίμενα ότι θα τερματίσω τρίτη»: Η 12χρονη Γλυκερία μιλάει στο ΘΕΜΑ 104,6

«Δεν περίμενα ότι θα τερματίσω τρίτη»: Η 12χρονη Γλυκερία μιλάει στο ΘΕΜΑ 104,6

«Τρέχω από 3,5 ετών» αποκαλύπτει η ανήλικη δρομέας του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, που έγινε «viral»

«Δεν περίμενα ότι θα τερματίσω τρίτη»: Η 12χρονη Γλυκερία μιλάει στο ΘΕΜΑ 104,6
Η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου είναι το πρόσωπο που έγινε «viral» στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στο αγώνισμα των πέντε χιλιομέτρων, καθώς όχι μόνο συμμετείχε, αλλά κατάφερε και να τερματίσει 3η με χρόνο 19.52, αφήνοντας πίσω της μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά και σε εμπειρία αθλητές.

«Ήθελα να τα πάω καλά, αλλά δεν περίμενα ότι θα τερματίσω τρίτη. Όταν είδα την βροχή, αναστατώθηκα λίγο διότι γλιστρούσε, αλλά τα κατάφερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το χρόνο μου» δήλωσε η 12χρονη στο ΘΕΜΑ 104,6.

Η ίδια λέει ότι άρχισε το τρέξιμο, όταν τα υπόλοιπα παιδιά... σχεδόν μπουσούλαγαν: «Τρέχω από 3,5 ετών. Οι γονείς μου έβλεπαν τότε ότι μου άρεσε να τρέχω όταν βγαίναμε έξω και μου πρότειναν να ξεκινήσω στίβο. Τα τελευταία περίπου τρία χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Ανήκω στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου και προπονητής μου είναι ο κ. Παναγιώτης Χαραμής. Συμμετέχω σε αρκετούς αγώνες, αλλά επειδή ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει αποστάσεις για την ηλικία μου, τρέχω σε αγώνες μαζικού αθλητισμού. Έχω κολλήσει με το τρέξιμο. Αθλούμαι μία με μιάμιση ώρα, τέσσερις φορές την εβδομάδα».

Κλείσιμο
Η Γλυκερία είναι μαθήτρια της ΣΤ' Δημοτικού. Μία ημέρα μετά τη συμμετοχή της στον Ημιμαραθώνιο, πήγε κανονικά στο σχολείο και γνώρισε την αποθέωση από τους συμμαθητές της. «Σήμερα στο σχολείο οι συμμαθητές μου έδιναν συγχαρητήρια. Πολλοί μου είπαν μάλιστα ότι θα ξεκινήσουν να αθλούνται» είπε χαρακτηριστικά η 12χρονη αθλήτρια στην εκπομπή "Εντός ΘΕΜΑτος" με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης