Εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία Αμερικανού της Α1 ζητά ο ΕΣΑΚΕ

Εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία Αμερικανού της Α1 ζητά ο ΕΣΑΚΕ

Ο παίχτης κατήγγειλε ότι ζητήθηκε στους παίκτες από τον προπονητή και τον πρόεδρο να χάσουν γιατί ειδάλλως δεν θα πληρωθούν

Με επιστολή του στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έθεσε υπόψη του το περιεχόμενο δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com, στο οποίο Αμερικανός παίκτης ομάδας της Α1 κατήγγειλε ότι ζητήθηκε στους παίκτες από τον προπονητή και τον πρόεδρο να χάσουν γιατί ειδάλλως δεν θα πληρωθούν (προφανώς από κέρδη του στοιχήματος). 

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ καλεί τον αθλητικό εισαγγελέα να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. 

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

betshop

Η τελευταία αγωνιστική στο Nations League, όπου η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία και τα πολλά φιλικά ματς ανάμεσα στα οποία το Βραζιλία – Ουρουγουάη σε ουδέτερο έδαφος, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε με ευελιξία για να πάμε ταμείο