Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-5: Χόρευε στο χιόνι... (βίντεο)

Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-5: Χόρευε στο χιόνι... (βίντεο)

Η Ατλέτικο κέρδισε με 5-1 την Λοκομοτίβ στην Μόσχα και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League

Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-5: Χόρευε στο χιόνι... (βίντεο)
Με το 3-0 του πρώτου αγώνα η Ατλέτικο ήταν με το... ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση, αλλά δεν υποτίμησε την Λοκομοτίβ, την οποία διέλυσε με 5-1 στην Μόσχα. Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ανοίξουν το ρυθμό από το ξεκίνημα και αυτό δεν τους βγήκε σε καλό.

Στο 16’ ο Κορέα άνοιξε το σκορ για το 0-1 και μπορεί ο Ρίμπους να έκανε το 1-1 με γκολάρα στο 20’, αλλά στην επανάληψη οι Μοσχοβίτες κατέρρευσαν. Στο 47’ ο Σαούλ έκανε το 1-2 και μέσα σε 5’ ήρθε η καταστροφή. Στο 65’ ο Τόρες έκανε το 1-3 με πέναλτι, πριν βρει και πάλι δίχτυα στο 70’ για το 1-4. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με απίθανο γκολ ο Γκριζμάν στο 85’.

Λοκομοτίβ (Γιούρι Σιόμιν): Κοτσενκόβ, Ρίμπους, Τσορλούκα (75’ Πεϊτσίνοβιτς), Κβιρκβέλια, Λισόβ, Ντενίσοβ, Κολομέιτσεβ (63’ Ταράσοβ), Φερνάντες, Αλ. Μιραντσούκ, Αν. Μιραντσούκ, Φαρφάν (46’ Έντερ)
Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Βέρνερ, Χουανφράν (46’ Βρσάλικο), Γοδίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς (62’ Ερναντέζ), Γκάμπι, Σαούλ (61’ Γκριζμάν), Παρτέι, Κόκε, Κορέα, Τόρες
Κλείσιμο



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης