Ουζουνίδης: «Πολλά μπράβο σε όσους είναι εδώ και αγωνίζονται»!

Ουζουνίδης: «Πολλά μπράβο σε όσους είναι εδώ και αγωνίζονται»!

Ο Έλληνας τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του που δεν έφυγαν από τον Παναθηναϊκό αν και θα μπορούσαν και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης

Ουζουνίδης: «Πολλά μπράβο σε όσους είναι εδώ και αγωνίζονται»!
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για μία ακόμη φορά, τονίζοντας ότι πλέον όσοι έχουν μείνει, παρά τα προβλήματα, έχουν το μυαλό τους μόνο στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Βαθμολογικά δεν μας έδωσε πολλά, αλλά ήταν ο τρόπος που ήρθε με τα προβλήματα που έχουμε και με αυτά που αντιμετωπίσαμε μέσα στον αγώνα και για αυτό υπάρχει καλή ψυχολογία από τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια». 
Κλείσιμο

Για τις αλλαγές που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Εντάξει οι αλλαγές έγιναν αναγκαστικά γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ, δεν μπορείς να πεις πάω να μην φάω γκολ, βγήκε πολύ καλά η αμυντική λειτουργία δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιθετική μας γραμμή, το θέμα είναι τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τους βοηθήσουμε». 

Για το ότι άργησε να μπει ο Μουνιέ: «Με τον Άντονι μιλήσαμε μέσα στην εβδομάδα. Ήταν δύσκολο να μπει σε έναν ντέρμπι γιατί έχει διαφορετικά τρεξίματα, για αυτό μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο που και ο αντίπαλος είναι πιο κουρασμένος, όταν είναι στο 100% μας βοηθάει πάρα πολύ, το πήραμε γιατί το υπολογίζαμε για βασικό, αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς και άλλαξαν κάπως τα πλάνα μας για αυτόν». 

Για τους Γιόχανσον, Ινσούα και Τζανδάρη: «Ο Γιόχανσον έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και περιμένω και άλλα πράγματα και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, ο Ιννσούα είναι πιο επιθετικό μπακ, πατάει περιοχή περισσότερο από τον Ματίας και μας βοηθάει αρκετά. Για τον Φάνη δεν είχα αμφιβολίες, ήμουν σίγουρος για το τι μπορεί να κάνει, μακάρι να είναι καλά και ελπίζω να μην έχει τραυματισμούς, γιατί για αυτό πιστεύω ότι έχει μείνει λίγο πίσω στην καριέρα του». 

Για το αν είναι θέμα προπονητή η αλλαγή στην εικόνα: «Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα προπονητή αλλά είχαμε παίκτες με ποιότητα, που δεν είχαν το μυαλό τους εδώ, λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν, το καλό είναι ότι η ομάδα είναι εδώ και διεκδικεί κάποιον στόχο, μπορεί να μην τιμάει τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί την πέμπτη θέση, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα». 

Για το ματς με τον Αστέρα: «Εντάξει ο Αστέρας είναι μια ομάδα που τον βολεύουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αν έχουμε την υπομονή και την ψυχραιμία, με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να το δούμε σε ένα πραγματικό ντέρμπι, γιατί σεβόμαστε την δουλειά που γίνεται». 

Για τους Λουτσιάνο και Μολίνς: «Ο Λουτσιάνο και ο Μολίνς μπήκαν μαζί με την ομάδα αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%, θα το δούμε για να μπορούμε να του υπολογίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια έστω και για λίγα λεπτά, αλλά σας λέω ότι είμαστε σε καλό δρόμο». 

Για την στήριξη του κόσμου: «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να βοηθήσει τα παιδιά, γιατί αυτοί είναι που αγωνίζονται, όλοι προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, στα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί θα μπορούσαν να μην είναι εδώ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης