«Γκάζια» Βρέντζου στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Είναι ντροπή, συνέλθετε»!

«Γκάζια» Βρέντζου στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Είναι ντροπή, συνέλθετε»!

Ο Γιάννης Βρέντζος έριξε... γκάζια προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα - αποκλεισμό τους στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Έκανε λόγο για ντροπή και για τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες

«Γκάζια» Βρέντζου στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Είναι ντροπή, συνέλθετε»!
Ο κ. Βρέντζος που ήταν στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε και στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν... χαρίστηκε στους παίκτες μετά την εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ. «Είναι ντροπή να παίζετε έτσι στον Ολυμπιακό!
 
Δεν ήταν εικόνα αυτή. Είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο πρωτάθλημα και την Ελλάδα γενικότερα και αγωνίζεστε στην πιο μεγάλη ομάδα στην χώρα, τον Ολυμπιακό. Συνέλθετε άμεσα», τους επισήμανε μεταξύ άλλων στον Ρέντη. «Εμείς το πιστεύουμε ακόμα για το πρωτάθλημα. Ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να το κατακτήσουμε. Πιστέψτε το και εσείς για την ομάδα και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να αλλάξετε το κλίμα και κερδίστε όλα τα ματς που απομένουν», συνέχισε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Ο Γιάννης Βρέντζος τους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και ότι δεν τους λείπει τίποτα και πως δεν γίνεται να χάνουν έτσι από την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και με τέτοιες εμφανίσεις.
 
Έδωσε επίσης δίκιο στον κόσμο που αντιδρά με τόση απογοήτευση και δυσαρέσκεια. Εκ μέρους της διοίκησης ζητήθηκε το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της χρονιάς και η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια από όλους. 

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης