Με Ουγγαρία απόψε στα ημιτελικά η Εθνική πόλο

Με Ουγγαρία απόψε στα ημιτελικά η Εθνική πόλο

Δύσκολο έργο για την Εθνική πόλο που στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ουγαρία, η οποία στα προημιτελικά... διέλυσε την Ρωσία με 14-5

Με Ουγγαρία απόψε στα ημιτελικά η Εθνική πόλο
Μια εθνική πόλο βγαλμένη από τα πιο ιδανικά όνειρα... Μια επική εμφάνιση, από τις καλύτερες στην ιστορία της. Μια απολύτως δίκαιη πρόκριση, που φάνηκε... περίπατος κόντρα σε μια υπερδύναμη επειδή οι διεθνείς το έκαναν να δείχνει εύκολο. Η μαγική εικόνα της εθνικής στην 2η περίοδο όπου το σκορ ήταν 5-2 ήταν ουσιαστικά κι αυτή που έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η σκληρή και ουσιαστική άμυνα συνεχίστηκε και σε αυτή την περίοδο και δεν έδωσε στο Μαυροβούνιο την ευκαιρία να απειλήσει. Όμως και η επίθεση πήρε φωτιά και έτσι στα μισά του αγώνα το 6-2 έδωσε στους παίκτες του Βλάχου... μαξιλαράκι νίκης και φυσικά ψυχολογία. Πλέον οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ήταν φανερό ότι αυτό το ματς δεν θα το έχαναν. Συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο... γκάζι καθώς και στην 3η περίοδο με όπλο την άμυνα (1 γκολ παθητικό), αλλά και με επίθεση δυνατή (4 γκολ), το πάρτι της πρόκρισης δεν είχε τελειωμό, αλλά παράλληλα στάλθηκε και το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση!

Με τρομερή συγκέντρωση στην άμυνα, με καθαρό μυαλό στην επίθεση, με λύσεις και με πάθος για την επιτυχία. Άλλωστε μιλάμε για μια Παγκόσμια δύναμη του πόλο κι απλά ακόμη μια φορά το απέδειξε και στην πισίνα της Βουδαπέστης.

Η Ουγγαρία που ήταν και το φαβορί, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο πόλο και θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική μας ομάδα. Οι Ούγγροι, επικράτησαν πολύ εύκολα με 14-5 των Ρώσων και πήραν το εισιτήριο για τον αποψινό ημιτελικό στις 21:30.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης