Επαφές του "φευγάτου" Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Επαφές του "φευγάτου" Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίζεται να μη θέλει να ζει άλλο στη σκιά του Μέσι και η Παρί ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους Καταλανούς - Πρόσωπο κλειδί στην όλη υπόθεση ο Ιταλός αμυντικός μέσος Βεράτι τον οποίο θέλει η Μπαρτσελόνα

Επαφές του "φευγάτου" Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν!
Πριν από λίγες ημέρες όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν κατά πόσο ισχύει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε χαριτολογώντας: «Αν θα παίξω στην Μάντσεστερ; Δεν ξέρω… Μπορεί στην Μάντσεστερ, μπορεί στην Εϊμπάρ».

Μόνο που από σήμερα το πρωί, οι φήμες περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου επιθετικού από την Μπαρτσελόνα οργιάζουν, έχοντας μάλιστα ως πιθανότερο προορισμό του την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κλείσιμο
«Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Νεϊμάρ προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να φύγει από την Μπάρτσα προκειμένου να πάψει να ζει στη σκιά του Μέσι κι ο ίδιος φαίνεται να το σκέφτεται», ανέφεραν ιστοσελίδες της Βαρκελώνης νωρίς το μεσημέρι και αφού αρχικά οι περισσότεροι θεωρούσαν πως από πίσω κρύβεται η Γιουνάιτεντ, πλέον στο κάδρο μπήκε η Παρί.

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η (μαδριλένικη) As, η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει αποτύχει τρεις φορές να τον αποκτήσει, ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά ενώ υπάρχει κι ο παράγοντας Βεράτι!

Η Μπαρτσελόνα θέλει σαν τρελή τον Ιταλό αμυντικό μέσο, με την Παρί να μην τον παραχωρεί, αλλά όλοι έχουν την τιμή τους.

Η ρήτρα του Νεϊμάρ φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ, αυτή του Βεράτι τα 100 εκατ. ευρώ με την Μπάρτσα να έχει ανάγκη τα χρήματα και την Παρί να έχει ανάγκη για έναν νέο ηγέτη, ενώ ο ίδιος ο Νεϊμάρ θέλει να είναι αυτός το κεντρικό πρόσωπο σε ένα νέα πρότζεκτ.

Η As αναφέρει ότι την επόμενη εβδομάδα ο πατέρας του Νεϊμάρ, που είναι σύμβουλος του, θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο της Παρί Αλ Κελαϊφί και σ’ αυτό το μίτινγκ θα κριθούν τα πάντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης