Βίντεο: «Ντου» οπαδών, ξύλο σε ποδοσφαιριστές και οριστική διακοπή στο Μπαστιά - Λυών

Βίντεο: «Ντου» οπαδών, ξύλο σε ποδοσφαιριστές και οριστική διακοπή στο Μπαστιά - Λυών

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα, μετά και τα όσα συνέβησαν στο τέλος του ημιχρόνου του Μπαστιά - Λιόν, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Βίντεο: «Ντου» οπαδών, ξύλο σε ποδοσφαιριστές και οριστική διακοπή στο Μπαστιά - Λυών
Λίγες ημέρες ύστερα από τα επεισόδια στο Λυών-Μπεσίκτας και η Γαλλία παραμένει στο επίκεντρο. Ο λόγος; Το ξύλο οπαδών της Μπαστιά με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Οι οπαδοί των γηπεδούχων την έπεσαν στον Ντεπάι, αλλά και στον γκολκίπερ, Γκοργκέλιν, οι τελευταίοι απάντησαν και περίπου 50 ανεγκέφαλοι έκαναν ντου. Κόλαση στο γήπεδο, αρκετά χτυπήματα και οι Κορσικανοί ακολούθησαν τους παίκτες της Λυών στα αποδυτήρια. Το ματς δεν άρχισε στις 18.00 με τη Λυών να αντιδρά έντονα και να μη βγαίνει στο γήπεδο. Τελικώς, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση έπειτα από μια ώρα!

Υστερα από τα σοβαρά επεισόδια, αποφασίστηκε το ματς να γίνει κανονικά αλλά να υπάρξει διακοπή αν συμβεί το παραμικρό στη συνέχεια και τελικά η συμπεριφορά των οπαδών της Μπαστιά, που έκαναν νέα επίθεση, δεν επέτρεψε να διεξαχθεί το παιχνίδι το οποίο διακόπηκε τελικά στο ημίχρονο. Τις επόμενες μέρες, όπως ανακοινώθηκε, η πειθαρχική επιτροπή θα εξετάσει το θέμα με τα επεισόδια.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης