Κόντρα UEFA - Ντόρτμουντ για το ματς με τη Μονακό

Κόντρα UEFA - Ντόρτμουντ για το ματς με τη Μονακό

«Δεν είχαμε ενδείξεις ότι οι ομάδες δεν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι», λέει η Ομοσπονδία 

Κόντρα UEFA - Ντόρτμουντ για το ματς με τη Μονακό
Έντονα παράπονα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, είχαν οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ μετά το τέλος του ματς των Βεστφαλών με τη Μονακό, εξαιτίας της απόφασης της ομοσπονδίας να διεξαχθεί μόλις 24 ώρες μετά το χτύπημα στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. 

Πάντως, η UEFA, υπερασπίστηκε την απόφαση της, τονίζοντας ότι οι δύο ομάδες δεν είχαν δείξει ότι δεν επιθυμούν την διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Κλείσιμο
Αυτό που σχολίαζαν στην Ομοσπονδία, ήταν πως: «Βρισκόμασταν διαρκώς σε επικοινωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν υπήρχαν ενδείξεις πως δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι...». 

Οργισμένος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε μιλώντας στο ESPN: 

Νιώθω σαν ένα ζώο και όχι σαν ένας άνθρωπος!

«Καταρχήν είμαι χαρούμενος επειδή είμαι ζωντανός», είπε μιλώντας στη μεικτή ζώνη, μετά το τέλος του αγώνα. «Ήταν η πιο δύσκολη μέρα στη ζωή μου και εύχομαι κανείς να μην ζήσει μία ημέρα σαν και αυτή. Μετά από αυτά που συνέβησαν χθες (σ.σ: προχθές) δεν είχα χώρο μέσα στο μυαλό μου για να σκεφτώ το παιχνίδι. Αυτοί στην UEFA πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Και δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί».

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ Ματίας Γκίντερ πρόσθεσε:

Αυτό είναι το καλύτερο που έχω αισθανθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ζωντανοί και θα μπορέσουμε να γυρίσουμε στο σπίτι. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαν να  αλλάξουν γι 'αυτό, γιατί κανένας μας δεν ήθελε να παίξει σήμερα (σ.σ:χθες), κάτι που ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο όπως κάνουμε συνήθως. Αλλά, προφανώς, κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί  το παιχνίδι. Όλοι νιώσαμε από την έναρξη του αγώνα ότι αυτό δεν ήταν ένα κανονικό παιχνίδι για εμάς.

Ο συμπαίκτης του Μάρτσελ Σμέτσερ συμφώνησε, λέγοντας:  

Αποφασίστηκε ότι έπρεπε να παίξουμε σήμερα (σ.σ: χθες). Εμείς θα επιθυμούσαμε πολύ, πάρα πολύ, να μπορούσε να βρεθεί μια άλλη ημερομηνία για τον αγώνα. Αν και αντιλαμβανόμαστε πόσο μεγάλη είναι αυτή η  διοργάνωση, ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα άνθρωποι. Αυτό που συνέβη χθες (σ.σ: προχθές) δεν είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης