Τσαπεκοένσε: Ο Φόλμαν χαμογελάει και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας
Συγκίνησε και πάλι ο Τζάκσον Φόλμαν, που ξεκίνησε να περπατάει μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο δυστύχημα της Τσαπεκοένσε
Ήταν ένας από τους επιζήσαντες της αεροπορικής τραγωδίας που ξεκλήρισε την ομάδα της Τσαπεκοένσε. Ο Τζάκσον Φόλμαν μπορεί να έχασε το κάτω άκρο του δεξιού του ποδιού, αλλά έκανε τα πρώτα του… βήματα κι ο ίδιος φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σ’ όλο τον κόσμο.
«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να με λυπούνται. Κοιτάξτε με, πάντα χαμογελάω!», τόνισε αρχικά ο Φόλμαν και συνέχισε:
«Το περπάτημα, που είναι ένα απλό πράγμα, έγινε η μεγάλη μου επιθυμία. Μετά το ατύχημα το όνειρό μου ήταν να σηκωθώ και να περπατήσω. Σήμερα, πραγματοποιώ αυτό το όνειρο. Αυτά τα απλά πράγματα μου δίνουν κίνητρο αυτή τη στιγμή. Σήμερα, με χαροποιεί το ότι μπορώ να πηγαίνω μόνος μου στο μπάνιο και να βουρτσίσω τα δόντια μου, πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα χρειαζόμουν βοήθεια. Μπορώ να πω ότι είμαι σαν παιδί, που κέρδισε ένα παιχνίδι. Σκέφτομαι μέχρι και τους Παρολυμπιακούς».
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Λίγο πριν μπούμε στην ολυμπιακή χρονιά, οι πρωταθλητές του Team Future της bwin, είχαν την ευκαιρία, σ’ ένα ιδιαίτερο πρωινό, να μοιραστούν τα όνειρα τους ενόψει Παρισιού, με τον Μιχάλη Τσόχο, ambassador του κορυφαίου στοιχηματικού brand.