«Πονοκέφαλος» με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

«Πονοκέφαλος» με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Παρατείνεται κι άλλο ο χρόνος της επιστροφής του Βούλγαρου σταρ του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική δράση. Τι έδειξαν οι νέες εξετάσεις του 35χρονου επιθετικού.

«Πονοκέφαλος» με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που συμπληρώνει σχεδόν δύο μήνες εκτός γηπέδων, υποβλήθηκε σ’ επανέλεγχο και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο αποθεραπείας. Ο Βούλγαρος θα απουσιάσει σίγουρα από τα επόμενα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και ίσως να προλάβει το τελευταίο ματς κόντρα στον Πλατανιά. Αν δεν προλάβει, ούτε το φινάλε του πρωταθλήματος, τότε η επιστροφή του προσδιορίζεται για τα πλέι οφ.

Αν κάτι προβληματίζει δεν είναι η διάρκεια της επιστροφής, όσο πιθανά λάθη που ίσως να έχουν γίνει, καθώς ο «Μίτκο» με δική του πρωτοβουλία ακολούθησε το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας σε ειδικό κέντρο στη Βουλγαρία.

«Η κλινική του εικόνα έδειξε πως δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο. Έτσι, κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης και η κατάστασή του θα επαναξιολογείται», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κλείσιμο
Ο Μπερμπάτοφ υπέστη για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο στον αγώνα με τον Ηρακλή στις 14 Φεβρουαρίου και έκτοτε απουσιάζει από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, οι Δημήτρης Χατζηισαΐας , Γκόικο Τσίμιροτ υποβλήθηκαν σ’ επανεξέταση, στην οποία επιβεβαιώθηκε η πρόοδος της αποθεραπείας τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι έτοιμοι ν’ αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Ζάιρο συνέχισε πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Γιάννης Μυστακίδης έκαναν ποδήλατο και θεραπεία στο γυμναστήριο. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Χάρης Χαρίσης , ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο κομμάτι αφορούσε τη λειτουργική δύναμη και περιελάμβανε κι ασκήσεις ενδυνάμωσης με χρήση μηχανημάτων και το δεύτερο την τακτική. Το πρόγραμμα ήταν προσανατολισμένο στην μεσοεπιθετική σύνδεση των γραμμών και γενικότερα τη συνοχή της ομάδας

Την Τετάρτη (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.



Πηγή: http://www.gazzetta.gr/football/article/899168/ponokefalos-me-mpermpatof-ston-paok
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης