LIVE: Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1 (τελικό)

LIVE: Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1 (τελικό)

Ο Μπαρμπόσα στο 56΄ ισοφαρίζει για τον Δικέφαλο το γκολ του Μπουμάλ από το 37΄ για τους Νεοσμυρνιώτες

LIVE: Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1 (τελικό)
Μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης περιελάμβανε η χτεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Με αυτή, οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό ματς με την ΑΕΚ.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το live του gazzetta.gr

Ενόψει αυτού ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή κάρτες. Έτσι, πήρε στην αποστολή 20 παίκτες.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Κλείσιμο
Ο Ουρουγουανός προπονητής της «Ένωσης» δεν θέλησε να δουλέψει με 20 ποδοσφαιριστές ή να συμπεριλάβει τόσους στην αποστολή και να κόψει δύο στη συνέχεια, με αποτέλεσμα, ν' ασχοληθεί μονάχα με τη 18άδα, στην οποία υπάρχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, όχι όμως ο Μιχάλης Μπακάκης.

Εκτός επίσης έμειναν οι Κρισάντους, Τζανετόπουλος και Ανάκογλου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Μπουονανότε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης