Της έκανε πρόταση γάμου στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Ζιέλονα Γκόρα!

Της έκανε πρόταση γάμου στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Ζιέλονα Γκόρα!

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού έκανε έκπληξη στη φίλη του και με πρόφαση τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα τής έκανε πρόταση γάμου με μάρτυρα τον... Mr Green

Της έκανε πρόταση γάμου στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Ζιέλονα Γκόρα!
Οι Παναθηναϊκός και Ζιελόνα Γκόρα πήγαν στ' αποδυτήρια και τα... φώτα συγκεντρώθηκαν αλλού!

Μία γυναίκα κατέβηκε στο παρκέ για να λάβει μέρος σε διαγωνισμό των «πρασίνων» και... κέρδισε μία πρόταση γάμου! Ο καλός της την περίμενε εκεί και πήρε το μεγάλο «ναι»!

Μετά το «ναι» ήρθε και το φιλί της επιβεβαίωσης
Κλείσιμο


Όλα ξεκίνησαν όταν στο ημίχρονο το "θύμα" κατέβηκε στο παρκέ για να συμμετάσχει σε ένα από τα καθιερωμένα παιχνίδια που υπάρχουν για τους φιλάθλους που έρχονται στο ΟΑΚΑ. Έκανε το πρώτο σουτ (ήταν άστοχη) και πριν επιχειρήσει το δεύτερο ο υπεύθυνος τής ζήτησε να σταματήσει γιατί προέκυψε ένα... θέμα, καλώντας άπαντες να κοιτάξουν στη γιγαντοοθόνη που υπάρχει στο ΟΑΚΑ.

Με τα πολλά, το video που έπαιξε είχε ποτ πουρί φωτογραφιών του ζεύγους, για να ολοκληρωθεί με την ερώτηση "Θα με παντρευτείς, Δήμητρα;". Η αποθέωση που ακολούθησε ήταν πρωτοφανής, με τη Δήμητρα να λέει το πολυπόθητο "ναι" και όλους όσοι βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ να χειροκροτούν το ζεύγος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης