Βίντεο: Η πιο απίστευτη κομπίνα τερματοφύλακα για να πιάσει το πέναλτι

Βίντεο: Η πιο απίστευτη κομπίνα τερματοφύλακα για να πιάσει το πέναλτι

O Μάρβιν Χιτζ πήγε σε άλλο επίπεδο τη λέξη «κομπίνα» - Τον «συνέλαβε» όμως η τηλεοπτική κάμερα και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη

Βίντεο: Η πιο απίστευτη κομπίνα τερματοφύλακα για να πιάσει το πέναλτι
Σε άλλο επίπεδο πήγε ο τερματοφύλακας της γερμανικής Άουγκσμπουργκ Μάρβιν Χιτζ τις κομπίνες προκειμένου να μην δεχθεί γκολ από τα 11 βήματα.

Όταν ο διαιτητής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Κολωνία καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Κολωνίας ο Χιτζ την ώρα που οι συμπαίχτες του διαμαρτύρονταν αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες του να αποσοβήσει το γκολ.

Κλείσιμο
Έτσι σιγά-σιγά άρχισε να σκάβει με τη μύτη του παπουτσιού του το χορτάρι μπροστά από την άσπρη βούλα και «ω του θαύματος» η προσπάθειά του είχε αποτέλεσμα. Όταν ο Άντονι Μοντέστε πήρε φόρα για να σκοράρει, γλίστρησε και έτσι το σουτ του ήταν πιο αδύναμο επιτρέποντας στον Χιτζ να διώξει τη μπάλα.

Για κακή τύχη του Χιτζ όμως η κάμερα κατέγραψε όλο το «έργο» του και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του υποχρεώθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη για την πράξη του αυτή.

«Δεν ήταν σωστή η ενέργειά του. Δεν ήταν έξυπνη ούτε και δίκαιη. Αλλά όταν ορισμένες φορές πιστεύεις ότι αδικείσαι, τότε αντιδράς υπερβολικά» δήλωσε ο προπονητής της Άουγκσμπουργκ, Μάρκους Βάιντσιρλ.

Για την ιστορία η Κολωνία επικράτησε τελικά με 1-0 με γκολ έξι λεπτά μετά το πέναλτι.

View post on imgur.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης