ΑΕΚ: Στηρίζουν Δέλλα, αλλά…

ΑΕΚ: Στηρίζουν Δέλλα, αλλά…

Έντονος προβληματισμός στην ΑΕΚ για τη συντριβή από Ολυμπιακό, αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει θέμα Δέλλα. Καμία απόφαση εν θερμώ

ΑΕΚ: Στηρίζουν Δέλλα, αλλά…
Βαρύ το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη συντριβή με 4-0 από τον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» κατέβηκε με φιλοδοξίες στο Φάληρο, για περίπου μία ώρα αγώνα και παρότι ήταν πίσω στο σκορ από το ημίωρο έδειχνε να πατά καλύτερα από τον αντίπαλο και να αδικείται από το 1-0, αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης κατέρρευσε και γνώρισε μια αχώνευτη για τους φίλους της ήττα, που τη φέρνει στο -8 από την κορυφή μόλις στην έβδομη αγωνιστική. 

Οι «κιτρινόμαυροι» νιώθουν αδικημένοι… Τόσο από τη διαιτησία, όσο το σκορ ήταν στο «βεληνεκές» τους (διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στο γκολ του Μποτία, δύο φάσεις που «κόπηκαν» ως οφσάιντ, ένα επιθετικό φάουλ), όσο και από τους ίδιους τους εαυτούς τους στο τελευταίο ημίωρο. Ο Τραϊανός Δέλλας αποδείχτηκε πως ρίσκαρε πολύ νωρίς αποσύροντας τον Σιμόες για να οπισθοχωρήσει ο Μάνταλος και να παίξει μπροστά του ο Μπουονανότε, οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να επιτίθενται κατά κύματα και αντί η ΑΕΚ να γίνει πιο επικίνδυνη μπροστά έγινε… πίσω. Η καθυστερημένη, κι ενώ το ματς είχε ήδη κριθεί, διόρθωση του λάθους με την είσοδο του Κορδέρο ως δεύτερου κεντρικού χαφ δείχνει πως ο «Κολοσσός» κατάλαβε το λάθος του αργά, ενώ πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του Βάργκας από τη 18άδα, αφού έστω και μετά από υπερατλαντικό ταξίδι θα ήταν χρήσιμος ως αλλαγή. 

Ασφαλώς δεν αποτελεί μόνο ευθύνη του προπονητή η κατάρρευση της ΑΕΚ, καθώς υπήρξαν παίκτες που υστέρησαν σημαντικά (π.χ. Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας), ενώ άμοιρη ευθυνών δεν είναι και η διοίκηση, μιας και υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες σε «κομβικές» θέσεις του ρόστερ, όπως σε τερματοφύλακα, στόπερ και σέντερ φορ. 

Κλείσιμο
Δεν προκύπτει θέμα Δέλλα 

Ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης της ΑΕΚ είναι έντονος για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά, τουλάχιστον για την ώρα, ζήτημα αντικατάστασης του Τραϊανού Δέλλα. Οι διοικούντες την «Ένωση» δεν πρόκειται να πάρουν καμία απόφαση εν θερμώ και θα αξιολογήσουν την κατάσταση με ηρεμία τις επόμενες ώρες. Είναι, πάντως, προφανές πως δεν θα περάσει έτσι αυτό το αποτέλεσμα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συσκέψεις στις τάξεις της διοίκησης και της ομάδας. 

Ο Δέλλας έδωσε ήδη ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή, προκειμένου να ηρεμήσουν άπαντες, και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (19:30). Άλλωστε και η ψυχολογία δεν είναι καθόλου καλή, ειδικά μετά την υποδοχή με αποδοκιμασίες και τους παρ’ ολίγον προπηλακισμούς από μια μικρή μερίδα οπαδών (10-15 άτομα) που υποδέχτηκαν την αποστολή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ του Σαββάτου.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης